Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - IvanGrozni007

Странице: [1]
1
Свет HR/RS 4(R124) [x2] / Dijamanti
« послато: април 30, 2013, 21:20:50 поподне »
Pozdrav.Imao sam na lageru 42 dijamanata,ali kad sam posle pola h usao ostao je samo 1.Sta se desava,ulazim da vidim poklone i imam sta i da vidim,kupljni su dijamanti i jos jedan poklon i poslati skroz nebitnom igracu po imenu gtunrated,a video sam da je moj cuvar naloga ulazio na moj profil.E sad sto je najgore,sve sumnje vode da je to uradio moj cuvar naloga,ali ja msm da nije,jer je prvo sto mi je palo na pamet sifra njegovog naloga(posto je znam) previse predvidiva.I msm da je to uradio ovaj koga sam pomenuo,provalio njegovu sifru i upao kod mene,poslao sebi poklone i tako lepo sve po redu.E sad,ako neko moze da mi kaze da l ima nekog resenja iz ove bezizlazne situacije?

2
Свет HR/RS 4(R124) [x2] / Odmor modul
« послато: април 25, 2013, 22:58:51 поподне »
Pozdrav.Moze li neko da mi objasni ovo-pokrenuli smo po propisanim merama odmor modul vise od 75% ekonom.bodova itd,ali ratovi koji se vode protiv nas i dalje traju,ostala su dva igraca koja nisu na odmoru,pa vas molim da mi kazete o cemu se tu radi?Hvala na odgovoru

Странице: [1]