ИО II: Доба Освајања > Генерална дискусија

Kako?

<< < (2/2)

No.1:
Ako pricamo o bugu a ne o skriptama, ne znam da li su dobili 500 dija kada su prijavili da pravimo trenutno vojsku za 0 dija i programeri su ispravili gresku. Jeste da smo ih 2 ere gazili ali kad su saznali foru uncutica i onaj koji se krije iza acc barby odmah su je prijavili.

Sofronijevic:

--- Цитат: No.1  јун 05, 2015, 15:14:46 поподне ---Ako pricamo o bugu a ne o skriptama, ne znam da li su dobili 500 dija kada su prijavili da pravimo trenutno vojsku za 0 dija i programeri su ispravili gresku. Jeste da smo ih 2 ere gazili ali kad su saznali foru uncutica i onaj koji se krije iza acc barby odmah su je prijavili.

--- Крај цитата ---

Nikakva skripta nista , pronaslo nas par rupu u sistemu za dijamatne i uzeli nesto sitno :D ( 27k ) i oni nas banali ... nepravda ! Nije nasa krivica. Zato sto postoji rupa u sistemu. Nas "dragi" administrator nece to da prizna i idalje tvrdi kako je ispravno postupljeno iako to nema vezu sa vezom, a sto se tice onoga oko administratora iz Hrvatske, igracu koji je igrao samnom su za bag dali 500 dijamanta, a sad ne znam sta i kako dalje, samo znam da je dobio 500 dijamanta.

No.1:
Hahahaha.
Koliko ja znam, kad napravis nesto tako uvek banuju, ponude ti 4-5k dija da im otkrijes caku i da banuju samo jedan nalog. Obicno onog ko je provalio foru. Druga opcija je da su sami lrovalili kako ste to uradili i lepo vas banovali. Vama nije ni bitno ako su vas banovali a ne znaju kako ste to odradili. Napravis novi acc i peglaj dalje. Pa niko nije lud da prijavi nesto i za to dobije 500 dija a ovako uzme nesto sitno 27k. Usput da niste bili toliko alavi ne bi vas ni provalili. Da ste dnevno uzimali po 100 ili nedeljno po 1000. Jbg. Njihova igra, njihova pravila.

Sofronijevic:
Ma komplikovano je ... a sad nmg da ti ovde objasnjavam zasto smo morali da uzmemo odjednom vecu cifru i tako ... :D Bi mi polako trosili da je moglo nego je imalo vremensko ogranicenje bla bla .... :D

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију