И док ми комарац зуји око главе, ја вам пишем репортажу. Начисто је пропала журка синоћ. Незвани гости су све упропастили и онај цахо је баш бараба. Попијено је сво пиће и поразбијане скоро све кригле. Велика штета. Где сада да нађемо гајбе за кауцију сунце ли вам Номадско!!! Е више неће моћи овако. Јеремија пали топа!!! Шта? Како мислиш још није измишљен барут?! Не вреди, мораћемо ово културно буздованима да решимо. Ево нове муштерије. Робуста? Чији је тај? Није ни битно, има да плати за све гајбе и сву поједену прасад од 30 кг. Ма какав 11 талас, ово је Србиииијаааа!!!!
Није сам овај робуста, има екипу од 2 пута 20933 војника. Биће чупаво, чак је повео и катапултове. Хоће да нам руши гајбу и викедницу. У провама 3 и 4. Безобразлук ових Номада нема граница. зум зум. Ископали смо нове ровове око тврђаве и спровели смо црево од веш машине да испушта воду у њега. Пустили смо неколико центрифуга, као они Иранци што праве атомске бомбе, само што ми перемо вунене чарапе. Глиб је до колена и мирише на ленор. зум зум. Има да се заглаве ове опсадне справе ни биволи неће моћи да их исчупају. А без справа, људство може да седи и плаче испаред главне капије. Све је спремно, робуста, чекамо те!!! зум зум
Комарац ће да страда!!!
Репортажу читати док слушате BLAYA DUB PLAYA - ZUM ZUM (Muzika Iz Filma S/kidanje)