pred mikcem je bio veliki izazov....taman za ratnika njegovog kalibra, cestitam!!!!! ostavljena vojska obilica u dvorcu, postavljena misolovka....

kad u neko doba eto miseva....naravno prvo game of trhrone prinosi zrtvu u cast velikog imperatora mikca, gine junacki....za njim mikac, hrabro i junacki gine....pomahnitalo bacajuci gameof throne pred sobom, njegove najvece neprijatelje koje je casno potukao u 2 ratna pohoda i pun zlata i resursa se vratio medju svoje ponizne podanike. tako bogat resursima pokrece i poslednji napad i osvaja dvorac obilica!!!!

kakav je to izazov, kakva euforija, poklici ....mikac igra sam na celoj eri, bori se junacki, sam protv sebe( jer smo mi ostali kao biokopu gledali tu humoresku i smejali se). , za Mikca...nisi ti igrao gde mi igramo, prvo ne bi postojao jer mi takve unistimo, drugo i da si postojao ne bi te spasio ni tiger ni dijamanti, jer ste vi jedni obicni hvalisavi diletanti.....

igramo iskljucivo sa top igracinama odakle god da su, to je nama izazov....posle igre naravno ostane respect sa obe strane. a ti Mikac...dvojka si, moras jos mnogo da ucis i ne blamiraj se objasnjavajuci ljudima da bioskop ne bi ponovo poceo da radi, tj. poceo je filmski novogodisnji maraton, tvoje komedije nisu interesantne vise...da ne zaboravim...Srecni praznci sima i sve najbolje