Рат за превласт > Пријава проблема

nemoguce

(1/1)

puonja:
puonja nalog v6 238 x2

molim da provjerite moju bitku. http://prntscr.com/8mtlei  koja izgleda ovako. i opet kazem da je nemoguce da se zabijem u  fort 7. ja, wolf i infrakt imamo slicne bitke. i svi smo naletjeli na ovakve stvari. ako igra ide na ovaj nacin gde sam simulirao preko 20 puta i prolazim na svakom putu po razlicitim kriterijumima i da gubim ovako. da ja odustanem posle 6 godina igre zbog ovakvih stvari, dok je jos vrijeme i dok imam zivaca nesto.

sad od vas zavisi dali nastavljam igrati.

nemojte misliti da mi date neku ostetu od 300 pisljivih dija, da moji zivci vrijede tu sicu.
da mi je znati koje napravio ovaj sistem bitke, da mu ruknem metak i odlezim ga dok sam mlad  >:(

odgovor sto prije da dobijem

Martina:
Молим, наведите своје корисничко име и број света и приложите линк који делите са савезницима на support_rs@imperialsupport.org

Упозоравам Вас да поведете рачуна о свом понашању на форуму и да уклоните линк битке јер је забрањено јавно дељење истих уколико нису проведене пре најмање недељу дана.

No.1:
Koliko ovde vidim izgubio si zbog morala. Dosta igrača greše što pošalju brdo vojske i opsade kao ti i zakucaju se.
Lik ima jako utvrdjenje, tvoja vojska je brojna ali napada tvrdjavu 250 ovnova, 250 kata i 3x mačeva u zavisnosti od kapaciteta tvrdjave. U prevodu džabe ovoliko ovnova kad ništa ne rade. Njegovi balisti su ti pobili kate i sa ovnovima jednostavno nisi mogao da prodješ to utvrdjenje jer pada moral i oni se razbeže. Ponekad je bolje imati jako utvrdjenje nego veći lvl tvrdjave sa ovim bi običnu osmicu ili sa par zidova porušio kao od šale. Proveri na sim sada kada znaš koliko njegova tvrdjava ima poena pa ćeš videti.
evo ti jedna slična bitka. igrač ima još veći moral od tebe i zakucao se u T7 a ruši T8 bez problema.
http://prntscr.com/8mvj06

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију