Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Celicni

Странице: [1]
1
Препоруке / Katapult ili baliste?
« послато: новембар 15, 2014, 16:56:40 поподне »
Imam pitanje, sta da pravim: Katapulte ili baliste? Vidim, baliste su skuplje po gvozdju, imaju manje helta, manji napad. I sad sam zbunjen ako su gore po svemu zasto bi ih ja pravio?

2
Питања / Одг: Kako radi borba ovde?
« послато: новембар 04, 2014, 18:34:12 поподне »
То значи да имате казну у нападу и да ћете изгубити част,јер нападате играча изван х 2 ваших економских бодова. ;)
Da, znam da to radim :P Nego samo pitam da li je simulator (ako pretpostavim da je tacno sve uradio) uzeo u racun tih 34% ili racuna da se vojska bori na max?

3
Питања / Одг: Kako radi borba ovde?
« послато: новембар 04, 2014, 18:23:35 поподне »
jesi proverio istrazivanja posto simulator na v6 zna da neki put ne ucita istrazivanja i generala obrati paznju na to proveri a pored toga vidi     moral je bitna stvar u igri za razliku od v5 ovde moze vojska da ti se razbezi sa manje od 50 morala kad si a po slici su ti se moguce razbezali neki od vojnika to je zbog istrazivanja koja se nisu ucitala zato pre simulatora dobro proveri na istrazivanja koja su postavljena i ako se nisu ucitala molim da ih rucno podesis i tad odradis simulator
Hm, pogledao sam sad, i to se desava (sva istrazivanja mi se brisu). Ako cu onda da slusam onaj prvi izvestaj gde rade istrazivanja, i da ga napadnem, da li ce se isto to desiti? Posto meni pise nesto "napad vase vojske ce biti 34%". Sta je sad to?

4
Питања / Kako radi borba ovde?
« послато: новембар 04, 2014, 17:23:57 поподне »
Odem ja u simulator, lepo, dobijam lika sa malo gubitaka, ok. Sad napravi mi se jos malo vojske, ja uradim simulator, sad ja gubim trostruko vise sa vise vojske? Kako to? Sad ja mislim, ako sa vise gubim daj da vidim sta ce da se desi sa manje, i sklonim JEDNOG JEDINOG kopljanika, sad su mi gubici 9 puta manji nego na pocetku. A evo ga i najbolji deo: Dve odvojene skroz iste simulacije daju razlicite rezultate: http://prntscr.com/52x2uw
Moze neko da objasni sta je ovo?

Странице: [1]