ja te poslao kod mileta mehanicara,neznam koji je taj mile a nisam ni mislio na njega iskreno,mislio sam na jovu potkivaca

moja greska izvinjavam se...e kod jove da ides

a to sto ti trabunjas o pomocnim nalozima i ostalim glupostima,mene ne zanima jer j neigram tako,na kvalifikacijama prosto i jednostavno nemozes nikog napasti,kao i niko tebe,znaci jedini nacin da unapredjujes svoj nalog su proizvodnja i dijamanti,ali proizvodnja opet zavisi od dijamanata...dok u svakom realmu to postizes farmanjem aktivnih i napustenih carstva,osim vec navedenih dijamanata,takodje i braneci sebe sto je mnogo teze i zahteva mnogo vise znanja od jednog blejanja na kvalifikacijama i cekanja napada,koji vidis iste sekunde i gde i sa cim i zasto...tako da horuse,veliki igracu koji u stvari pojma nemas,ti gde god igras bezis kao mis opste poznato cak i tvojim zemljacima i onda kad nemozes pobeci lepo izljubis pozadinu turcima,bugarima da te prime u savez i dobiju jednog donatora,koji ima dijamante i nesto kao znaci,meni je dovoljno da vidim neciji profil i sve mi je jasno,a tvoj gde god sam video samo je terao na podsmeh....jadno i bedno kao i ova tvoja slika sto je prekrila pola foruma,al opet to si ti,nastavi tako,da se smeju ljudi,smeh produzava zivot