Ma brate 2 dana ista greška, danas je treći dan, nit primiti članove u savez , niti igrati.
Totalno sam razočaran IO iz dana u dan. Otvaraju se svakim danom novi svetovi ( to stignu da odrade ) uvek neki popusti na kupovinu dijamanata,a kada treba popraviti nešto čekaš po par dana . A dok čekaš da ti reše problem , drugi savez napreduje ili igrač, zavisi od situacije i koji problem imaš .
Teški kapitalizam . Koliko je samo dobrih igrača napustilo IO , ja sam ovde već evo 5 god , znam bar 20 igrača vrhunskih koji je zbog gore navedenog ( otvaranja novih svetova,čekanje na otklanjanje grešaka ... itd... ) ,a i drugih stvari napustilo igru ( krađe naloga, hakovanja i ostalog ) .
Nadam se da će ovo brzo rešiti, ako ne reše i ja ću sigurno napustiti igru,zbog čega bi sedeo za kompom i gubio živce . Ako je ovo igra i predviđeno je da ubiješ malo vreme opustiš se , zašto to onda i ne bude tako ? Nego kada god uđeš u nalog potrošiš sat vremena na kojekakva pisanja adminima ili kome već, a onda igraš 10 minuta jer ne možeš više ,jer uvek negde ima neka greška.