kokocar
Lieutenant
Profil Email
Odg: Svjetsko prvenstvo 2013 ( chat )
« Odgovor #464 na: Danas u 11:58:21 »
Moram neke stvari naglasati svima koji su blokirani od nas,,da postoji zajednistvo u tim savezima onda bi i oni radili takve blokeve....Niti Rumunji ni Brazilci nisu slozni kao nacije i to je poznato pogotovo u ostalim svjetovima gdje im se dopustala dominacija i onda se smatraju najacim i pokusavaju dominirati svijetovima...igro sam sa mnogim igracima i smatram da Brazilci i Rumunji su najveci papci koje sam vidio ..kada te neko napada bez simulatora i ne provjerava onda znamo sta su obicne kamikaze koje nalete na igrace koji su provjereni i iskusni...
Sada da se obratim nasim susjedima Srbima...U vasim redovima mislim na reprezentaciju nalaze se najgori igraci koje imate,,nemate vodu koji ce vas voditi ,,nemate organizirani savez,,obicni ste papci i ovim putem vas pozivam objavite nam rat ako zelite da vam onoga Bicja Bozjeg sprem u kantu za smece ...Igrao sam sa mnogim Srpskim igracima i znam vrijednost nekih igraca koje postujem u svakom pogledu,,znaju i ti igraci mene i postovanjeje obostrano..... Grin
ovo je tvoj post sa hrvatskog foruma,i dosao si ovde glumiti nesto,kako te nije sramota
?