Prvo da kazem, nisam citao mnogo reporterske price..ali koliko znam ni jedan nas igrac sa svetskog nije pljuvao po vasim igracima niti osporavao vas "kvalitet", iskreno mene nije briga sta vas reporter tamo pise na vasem forumu, ali ovde vidim da se redovno pojavljuju vasi igraci prosipajuci price. Igrao sam i ja sa raznim Hrvatima i nemam mrznje prema nikome.
Drugo ne kapiram zasto se uopste prepirete sa pojedincima iz Hrvatske koji tako upadnu i banu na nas forum da lupetaju gluposti i provociraju misleci da su neko i nesto a ustvari nisu nista osim debelog dzepa punog para (cast izuzecima) ...ja kad sam video da su krenuli kod nas pisati sam batalio forum ali se moram oglasiti sad... Nasa reprezentacija mozda nije uigrana najbolje iz razloga sto savez cine bukvalno igraci iz dva saveza, ali svi ovi silni ratovi i trud igraca koji igraju sa ogranicenim brojem dija 3000 po igraci govori da ova reprezentacija ima kvaliteta i da se brzo organizuje. Niko ne osporava ni uspeh Hrvata, ali ne mozete reci da ste to postigli zato sto imate mnogo vece umece od nas.
I od pocetka nam prebacujete sto Bugarin igra kod nas...a cutite ne spominjete da kod vas igra Turcin i ko zna jos ko
.. Pricate svaka cast Bugarima na nasem dobijenom ratu protiv Brazilaca..a sta je sa ostalim ratovima koje smo vodili ? ..kad bi se Krum smilovo i napravio neko prvenstvo gde bi se igralo samo na umece sto znaci bez trosenja dijamanata..90% igraca sa ovog svetskog se verovatno ne bi ni prijavilo da igra..e vidis tako to zvuci koliko god vi osporavali nasu ekipu i mi mozemo da se drzimo price da nam niste ni do kolena bez dija.