Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - rstdalibor

Странице: [1]
1
Питања / pojasnjenje
« послато: фебруар 18, 2016, 20:36:22 поподне »
Postovani administratori molimo Vas da nam objasnite ovu novu ponudu u carskoj radnji, sve mi je jasno osim menija poboljsanja u bitci, npr poboljsanje strela 1x , 10x, 100x ovako kako je prevedeno znacilo bi da ako neko ima 15lvl strela i uzme ovu opciju 100x da ce imati 115lvl strela? ako je tako onda kako je to moguce kada zbir igracevih i saveznih istrazivanja nemoze biti veci od 30lvl. S toga vas molimo da nam to objasnite i otklonite nedoumice u igri...

Unapred Vam se zahvaljujemo!

2
Свет 5 [x4] / Spijuniranje za vreme praznicne zastite
« послато: мај 03, 2013, 20:08:11 поподне »
u odredjenim realmovima je pre postojao bug da su se mogli koristiti spijuni ako si ih infiltrirao pre pocetka praznicne zastite... u kojim realmovina i da li je ispravljen taj bug to nebih znao reci..

3
Генерална дискусија / kontakt mail
« послато: јануар 31, 2013, 15:22:23 поподне »
jowke na sledecom mail-u ces dobiti kruma: <support@imperialsupport.org>
i u subjekat obavezno napisi: for Krum i to je to... 100%   ;)

4
Генерална дискусија / kradja naloga
« послато: јануар 11, 2013, 22:12:02 поподне »
kradja naloga ( hack-acc ) je iskoristavanje propusta programera da se dodje u posed naloga koji nije tvoje vlasnistvo a podrazumeva par osnovnih koraka.
 1. Keyloggeri - programi koji se instaliraju na mašinu koju koristi žrtva i koji pamte svaki pritisnut taster (među njima i šifru). Ako je to neki kompjuter koji koristi mnogo ljudi, a nad kojim imate kontrolu (lokalno proširivanje ovlašćenja, na primer), onda možete da instalirate KGB Employee Monitor ili neki drugi keylogger i da pokupite šifre svih koji su se ulogovali. Ako nije, onda će vam trebati trojanac koji obavlja funkciju keyloggera.
2. Resetovanje šifre pomoću primarnog e-mail naloga - Podrazumeva se da ste pre toga uhakovali taj e-mail nalog. To ste mogli da uradite pomoću keyloggera (kao pod 1.) ili da resetujete šifru tako što znate sve potrebne podatke o žrtvi (odgovor na sigurnosno pitanje, dobijen tehnikama socijalnog inženjeringa), tako da možete da resetujete šifru na tom e-mail nalogu (forgot password).
3. Phishing - Napravite lažan sajt koji izgleda kao IO pomoću SET-a, hostujte ga na svojoj mašini i navedite žrtvu da se na njega uloguje - ovo je već ozbiljna tehnika (prve dve može svako da izvede). Kako ćete navesti žrtvu da se uloguje na vašem phisheru, e to je pitanje kreativnosti i to morate sami da smislite.
4. Presretanje sesije - Najpre se radi ARP preusmerenje, tako da sva komunikacija između žrtve i  servera koji je meta ide kroz vašu mašinu. Ovo je moguće jedino ako vi i žrtva idete na taj server preko istog subneta i ako server vidi da imate istu IP adresu (ako ste sa iste LAN mreže ili istog proxy servera). Nakon što je urađeno preusmerenje, potrebno je pokrenuti sniffer, na primer Wireshark i presretnuti cookie kada se žrtva loguje.
5. itd... ovo su samo neki od osnovnih koraka hackovanja accounta i zadobijanje kontrole nad istim.

     Vi uvek, ako imate sposobne programere mozete naci tragove koji je metod koristen i sa kojeg izvora i imajuci u vidu da je to protiv-zakonito dokaze o hackovanju proslediti nadleznom organu za pokretanje sudskog postupka. a ne imati izgovor: eto poslozile se neke IP adrese i eto zbog toga je nalog hackovan... Dragi moji pripadnici IO tima ako hocete da budete pravedni morate uvek utvrditi izvor hackovanja ako ga je i bilo a ne bezeveze vratiti vojsku i tako ostetiti drugu stranu...

    Davanje lozinke i logovanje pomocu iste ni u kakvoj meri se nemoze smatrati hackovanim nalogom, bez obzira da li je lozinku dao vlasnik naloga ili neko treci ( taj vlasnik nije ni smeo dati lozinku nekom trecem )

   Prema tome jednostavan zakljucak da je posao koji vi obavljate mnogo kompleksniji nego sto vi to mislite i da morate biti mnogo bolje upuceni u samu bit problema prilikom odlucivanja o tako krupnim stvarima.

   Posto vi smatrate logovanje sa pass-om hackiranjem ja Vam upucujem jos jedan poziv:
kao ljudi mi date broj kreditne kartice i PIN kod ( ekvivalent lozinki ) ja Vam ispraznim racune i na neki treci racun Vam vratim 50% a vi se posle javite banci da vam je racun hackovan i kada vam vrate novac koji sam vam uzemo bicete u plusu 50%  ( nema razloga da vam nevrate jer i vi vracate vojske pa sto i oni nebi vratili vama novac )

   Dosta je za sada niste na casu informatike  ;D


5
Генерална дискусија / konstatacije
« послато: јануар 10, 2013, 21:36:21 поподне »
ova tema nije otvorena da se svadjamo i prepiremo nego da iznosimo konstatacije vezane za forum, igru,osoblje...

6
Генерална дискусија / hack - acc
« послато: децембар 29, 2012, 09:35:18 пре подне »
Pitanje za sve: da li znate definiciju i uopste sta znaci pojam " hackovan nalog " mislim da bi mi prevashodno trebali da odgovore ovi iz IO tima da vidimo dali imaju elementarna znanja pre donosenja odluke da li je acc hackovan ili ne?

7
Генерална дискусија / zasto sluzi forum?
« послато: децембар 27, 2012, 17:51:42 поподне »
ako je tako, zasto vam sluzi forum... zasto nam vi svi sluzite na forumu... jesmo li mi ovde zbog Vas ili ste vi ovde zbog nas?

- ajde mi odgovori jeli acc hackovan ako je istom pristupito sa sifrom?
- mislim da si dovolno pametan: posalji mi broj svoje kreditne kartice i pin kod, i kada ti karticu ispraznim da li ce ti proci objasnjenje u banci da ti je racun hackovan i pare ti biti vracene?

8
Генерална дискусија / realm 105
« послато: децембар 27, 2012, 13:43:48 поподне »
Svi smo svedoci mnogih prevara koje se desavaju na svetu R 105 i samo me zanima dokle ce to vise da se tolerise:
- namesteni ratovi izmedju: max_zajeb__ i geo warriorsa , Max_zajeb___ i game of trones
- blokirate im dva acc na 2-3 sata i poklonite im 2000 dijamanta zbog toga
- izgubili su vojsku u borbama pre dan-dva i evo danas ste im vratili kompletnu vojsku ( 300 000 balista i par miliona katafrakta )

Zahtevam odgovor od administratora, moderatora, kontrolora od bilo koga ko je vise zaduzen za regularnost takmicenja...
Inace o cemu mi vise ovde da pricamo, pa nedesava se to njima i toj ekipi prvi put da izgube vojsku u borbama pa da onda kukaju kako im je neko hakirao acc, sta prate ip adrese o cemu vi pricate vise da mi je znati pa to znaci svaki put kada se neko loguje na komandirsko mesto resetuje modem i pobrise istoriju iz pretrazivaca i ako izgubi vojsku u borbi vi cete nasesti na pricu hakiranog acc i vratiti vojsku... Pa jeli to moguce da samo se njima i uvek njima hakira acc...

- Ovo je premasilo svaku meru i molim da se vise povede prava istraga o mojim navodima...
- Ili neka se lepo navede da je osvajac ere onaj savez koji najvise kupi dijamanata i gotovo da se ne zavitlavam bezveze...
- Samo da imate hrabrosti i da im proverite acc imali bi im osnova citav savez banovati ali ja netrazim banovanje neka mute ali vracanje vojske, poklanjanje dijamanta ... e to moji dragi nema smisla... Inace i nama vratite 10 000 000 kata i dajte i nama par hiljada dijamanata kao i njima i bice sve u redu a ne samo jednu stranu uvek forsirate i tolerisete...
 

9
Генерална дискусија / promena sveta
« послато: новембар 30, 2012, 15:12:02 поподне »
Postovani,

kada ce biti resen bug koji se javlja prilikom promene sveta sa onim novim dugmetom?

Zahvaljujem se unapred!

Странице: [1]