ИО II: Доба Освајања > Свет 23
Brzina vojske
le$a:
Evo jos nesto zanimljivo sto mi se desilo. Moj pass je veoma dug i slozen normalno zbog sigurnosti. Danas posaljem napad opet na tog boris1313 uradim spijunazu odmah svih kolonija i svih njegovih prova. Da napomenem svoj pass nikome nisam davao i nikome ne dajem zato sto ne verujem nikome iz igre. Moja konjica je bila na drugom minutu od carstva i odjednom me nesto izbacilo iz igre. Ja odmah pomislim da mi je neko provalio sifru zato sto smo u ratu sa ovim bugarcicima. Brzo se ulogujem i vidim da mi je prof prebacen na engleski jezik ja odmah kliknem na podesavanja da promenim sifru i samo sto sam poceo kucati a to je bilo veoma brzo ono me opet izbaci. ja se odmah ulogujem i opet pocnem menjati sifru i po treci put me izbaci ja se onda posle toliko pokusaja malo uvezbam- ubrzam rad ;D i stignem da promenim pass u jedan veoma kratak, dok posle kada sam uspeo postavio sam neki malo komplikovaniji. Jos jedna stvar jedan igrac koji se prestavlja kao Tiger mi je rekao da to ovo sto sam prvo naveo u brzo premestanje vojske rade boris1313 i neki semka koji je takodje jedan od vodecih ovde, ali jednostavno ne mozemo im nista.
Crvena.Zvezda:
--- Цитат: le$a децембар 13, 2012, 11:30:35 пре подне ---Da napomenem u savezu smo samo stari igraci. Oni koji su od pocetka ere i medjusobno imamo veliko poverenje. Dzesika iz naseg saveza poslala je na off 6h vojsku na napusteno. Sada pred povratak se ovo pojavilo http://prntscr.com/m25gy . Izgleda da nije lepo izracunao napad. Kasni malo ali ipak pitanje je kako je on znao tacno vreme povratka njene vojske. ??? Ponavljam opet u savezu smo svi provereni igraci iz Srbije tako da nije mogao neko odati informaciju kada se njena vojska vraca!
--- Крај цитата ---
Ово је највероватније случајност, али постоје разни начини чак и да се ухвати некоме тако војска у повратку... За то нису потребни хакови или било шта нелегално... :)
le$a:
Ako ovo sto sam do sada pisao nisu hakovi ili nesto nelegalno onda zasto nije nacin da se to uradi napisan u pravila. Ili su to samo neka pravila koja su dostupna odredjenim igracima... >:(
Crvena.Zvezda:
--- Цитат: le$a децембар 13, 2012, 16:33:08 поподне ---Ako ovo sto sam do sada pisao nisu hakovi ili nesto nelegalno onda zasto nije nacin da se to uradi napisan u pravila. Ili su to samo neka pravila koja su dostupna odredjenim igracima... >:(
--- Крај цитата ---
Нису то никаква правила, то је ствар знања и умећа играча... Причам о хватању војске у повратку из АС-а. ;)
madjasrbija:
ja jos nisam cuo da neko ume hvatati vojsku u povratku ako igras salje na napusteno carstvo napad hehehe...ok,kad napada nekog igraca,to se lako izracuna ali kad saljes na napusteno e to bogami nema nigde hehe...a ti si rekao da je ta osoba slala na napusteno...
Навигација
[0] Индекс порука
[#] Следећа страна
[*] Претходна страна
Иди на пуну верзију