Роса, твоја дрскост ме тјера да ти опет одговорим:
- Треба ли Роса да те подсјетим да си у самом старту ИО у првој ери молио мене да уђеш у савез који се звао _СРБ_ и да си се тад изјашњавао као Србин?
- Треба ли Роса да те подсјетим да си и у другој ери тражио да те примим у савез СрбЕмпире_1389 , и оба пута ти није сметао српски назив савеза?
- Треба ли да те подсјетим да си у савез _СРБ_ ушао са 2 налога од који се један звао d.rose , а други Car_Dusan и да си тај други дао свом комшији и школском другу Данијелу из Даниловграда.
- Треба ли да те подсјетим да након вашег сазнања да ћу ја предавати на Факултету у Подгорици, да сте ме ти, Данијел и мали Ниџо из Подгорице молили да вам сређујем оцјене у школи, па између осталог и оцјену из твог матерњег СРПСКОГ ЈЕЗИКА.
- Било теби мило или не Роса, Црну Гору су основали и сачували Срби, а 60% грађана те државе и сад свој језик зове - СРПСКИ. Осим тога, рекох ти горе да постоји још земаља у свијету гдје се језик у Уставу назива једним именом, а лингвистички он опет остаје оно што је и био.
- Треба ли Роса да те подсјетим да се у твојој држави Црној Гори, коју неупућени називају Републиком, сатанизује све што је српско, а црногорски шовинизам према српству и Србима се односи и на српски језик, српску цркву, српску историју, укључујући и назив твог бившег налога Цара Душана који се назива окупатором (иако су Немањићи родом из Рибнице код Подгорице, а не из Београда, Ниша или Новог Сада).
- Па ниси ти Роса Јапанац, још мање Црнац или Индијанац како мене вријеђаш (уз благослов ИО админ-а), па да у Србији осјећаш ксенофобију, а притом (ову задњу еру) отворено шириш чисти шовинизам према српству.
- И на крају, разлика између мене и тебе Роса је што сам ја био, јесам и бићу увијек оно што су и раније моји били. А ти си једну ИО еру Србин, другу Индијанац, а трећу Црногорац... ни сам не знаш шта си. За мене је српство светиња Роса, а ја светињом не тргујем ни правим, а камоли лажним дијамантима. И немаш појма колико сам поносан на сваког мог претка и рођака који су гинули за ту светињу (од Крајине и Дрине, до Мојковца и Солуна). И немаш појма колико сам поносан на мог блиског рођака, за којег кажу да је тренутно најпознатији живи Србин на планети.
радоване мој црни радоване
макар немој да лажеш
око 20.7.2011 године (први наш контакт) уједно са тобом (име твог савеза не знам али _SRB_ није било) уједно са zoshua (касније srdjan012 јер је зоки баталио игру) ВОЂОМ _SRB_ савеза...и наравно са вођом srbempire....контакт је настао са ваше стране....јесам ли жељан да се придружим вашим савезима....зашто се сећам тог датума... то је било пар дана пре прве године lake fest-a који пратим дан данас и фест који радо посјећујем
на крају када сам се вратио са фестивала (који траје 3 дана) прешао сам у савез _SRB_ чије сам име поносно бранио и ту еру на р64 и наредне 2 ере на р38...распитај се мало
разлог зашто сам прешао зна срки и зоки
дакле да си ово слагао доказали смо
другу еру на р64 ја нијесам играо него смо се преселили на р38
за разлику од тебе који си баталио империју па ниси имао благе представе шта се дешава
тако да то што сам те ја молио да пређем у СрбЕмпире_1389 је чиста лаж као и горе што си навео
налог Car_Dusan јесте био мој други налог из р64 који сам још на сами почетак дао том пријатељу из Спужа а не даниловграда
и на том налогу је он провео пуних 1 мјесец игре (рачунајмо ера је трајала минимум 9 мјесеци,па колико то значи) и баталио је са империјом...то ниси слагао
браво
ово четврто,да ти треба да предајеш на факултет у подгорици благе представе нисам имао и да јесам не видим вајде од тога
пошто не знаш пре 2 године ја сам требао да будем 2 година факултета (због личних проблема сам остао на 1 години),да факултета,али на твоју жалост не у подгорици него у котору
ако ти треба маил факултета ја ћу ти га са задовољством дати па ћеш прочитати и моје име тамо
наравно и податке...дакле на факултет нисам имао српски језик односно матерњи,већ руски и енглески....дакле још једна гнусна лаж
да си прочитао мој први пост упућен теби,наравно са пажњом,као што нијеси...видио би да,односно,протумачио би да се и ЈА сам осећам као србин....да осећам...поријеклом не могу бити мајка ми је рускиња отац црногорац...србин не могу бити...али у душу сам већи србин него ти...ево преко виртуалне игре...на свјетско првенство...одабрао сам да браним боје земље коју више волим и која ми је милија него моја матична (она у којој сам се родио)...а ти који си затупљен својим идеалима,мржњом,скептиком и чиме ли све не...бит ћеш само један обични,мали,па могу рећи и маљешни ксенофобик
овде си написао велике лажи...почевши од те да си ти био вођа _SRB_ савеза...до тога да сам ја молио некога...па до тога да сам преко тебе желио оцјене да средим (пфффф
) тако да молим те или да се извинеш или да баталиш да обмањујеш шири аудиторијум
и да завршим излагање са радоване...мој црни радоване