Umesacu se i ja, jer vidim da si besan, ali nisi u pravu. Svi veoma dobro znamo da SrbHristov ima ubedljivo najbolje ideje kada je rec o slikama. Naravno, slike su ubedljivo najteza kategorija, tako da trebas da budes veseo sto si dobio nagradu na tom konkursu, a ne da budes besan. Pretpostavljam da je ovo tvoja slika:
http://prntscr.com/1gv1mm (posto ne mogu bas da otvorim na forumu ko je sta postavljao, vidim samo Mozambijevu sliku).
Nisam neki ekspert, ali mislim da ovu sliku nije bio tesko napraviti, 10 minuta u vrh glave. Sta je trebalo samo da se izreze Imperia Onlajn grb i da se ubaci na sliku, ako ne gresim.
Ni ova slika nema bas neki aspekt svetskog prvenstva. Pretpostavljam da je Bojana opet domisljato radila neke slike sa komentarima. Cilj nije samo napraviti sliku, slika po mom misljenju treba da bude interesantna i duhovita. Ja ne znam ko je pravio onu sliku za pivo, ali ja sam umrla od smeha, genijalna ideja.
Ako je to tvoja slika koju si postavio, onda stvarno ne vidim razlog zasto bi se bunio.
Secas se jednog konkursa kada si na stihovima dobio prvo mesto?
Pohvalila sam ti pesmu, stvarno je bila dobra, ali sada ne mogu da se setim, neko je ubacio pesmu "Da li je to ljubav ili IO", po mom misljenju isto genijalno smisljeno, tako nesto mi ne bi palo na pamet, za domisljatost ja bih dala neko mesto, licno mozda i prvo, ali ta osoba nije dobila mesto i sta ima veze, nije se ljutila.
Ne budi dzangrizav, ako ti se ne svidja nemoj ucestvovati.