Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - istokvranjanac

Странице: [1]
1
Свет 15 [x4] / nelogicnost a mozda i prevara
« послато: септембар 08, 2013, 14:13:05 поподне »
Pitanje za administratore,radi se o svetu blic15 x4 . Naime sta se dogadja nas savez Kurajberi je u ratu sa savezom Farmers i tu nista ne bi bilo cudno da moj igrac hrkalovic76 nije izgubio bitku u napadu od igraca rholandus1 na jedan veoma cudan i dikutabilan nacin http://prntscr.com/1q1lsk a jos cudnije je da mu prilokom izgubljene bitke zadovoljstvo u provincijama nije palo. U parametrima smo racunali i podizali protivnikova vojna istrazivanja, kao i bonuse od farmi i opet simulator kaze da ga Grkalovic76 dobija. U cemu je ovde stvrar i sumnjamo da je neko od admina umesao prste u ovu bitku koja je odlucivala rat.

2
Питања / Nelogicnost
« послато: септембар 08, 2013, 13:54:00 поподне »
Pitanje za administratore,radi se o svetu blic15 x4 .  Naime sta se dogadja nas savez Kurajberi je u ratu sa savezom Farmers  i tu nista ne bi bilo cudno da moj igrac hrkalovic76  nije izgubio bitku u napadu od igraca rholandus1  na jedan veoma cudan i dikutabilan nacin http://prntscr.com/1q1lsk a jos cudnije je da mu prilokom izgubljene bitke zadovoljstvo u provincijama nije palo. U parametrima smo racunali i podizali protivnikova vojna istrazivanja, kao i bonuse od farmi i opet simulator kaze da ga Grkalovic76 dobija. U cemu je ovde stvrar i sumnjamo da je neko od admina umesao prste u ovu bitku koja je odlucivala rat.

Странице: [1]