Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - igor

Странице: [1] 2
1
Питања / ANKETA
« послато: фебруар 09, 2016, 21:37:36 поподне »
trazicemo anketu glasanje ako igrac zeli ranije pomeranje unazad sat vremena trebalo bi oko 22 h otvaranja tocak,hram i kovcega sto ce tice oko 23 h to je previse kasno i cak deca to je kasno mora ici na spavanje a ujutru ide u skolu a popodne se vrati kuci i sve to kasno i uspori bodove... sta ti mislis oko 22 h ako dodje zlato u tocak,hram i plus otvara kovceg idu u istrazivanje odmah nego do sutra kada dodje iz skole to prodje 15 sati to je kasno to ne uklopi se i ne izvodljivo se...Ali predlazem oko 20 h to je zakon..svi ce slozi mislim tako najbolje..

2
Питања / Одг: Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 22:02:47 поподне »
neki igrac igraju u ratu neki farma ali igrac regrutuju vojske i dostaviti na pijac za zlato zasto nema opcije...Sta ce da radi igrac igraju Farmer sto ne bi proda vojske na pijac..

3
Питања / Одг: Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:52:56 поподне »
reci ti meni ako dodje u minus mora vojska raspusteni to ne isplati bolje idu na pijac

4
Питања / Одг: Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:51:13 поподне »
u vasem imperiu ja bi igrao farmer jer ja ne napadam nikoga igraca jer volim da igram farmera u razvoju i razvije ekonimski,vojna,univerzitet,vojna istrazivanja i drugo..ulazemo i tako dalje ulazemo obucavanje vojska cim zavrse regrutacije idu na pijac po ceni i od levela vojske zavisi cim prodato uzmem zlato i opet ulazem u istrazivanju da bi vise nivoa bio bi vise levela vojske tako to ide sve u krug... kako da ti objasnim..

5
Питања / Одг: Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:44:47 поподне »
recimo u pocetku igre sve sto treba ovo ono digne potom kad dodje pun 50 hiljada bodova onda ce automatski dal ces biti Vojska u ratu ili ces biti Farmer onda svaki igrac bira jednom ako bira Farmer onda nema u ratu mogu oni igraju mirno dal u savezu ili bez saveza oni ce radi svoj posao sta treba...ako igrac sam bez vojska moze igra ulaze u istrazivanje,vojna i drugo potom sve ovo kako treba vojska moze ide na pijac ko ima zlata nek kupi.. ali ne zaboravi sve je moguce vojska ima od 1 do 20 levela jak istrazivanje,vojna ali nece biti ista cena zato sto je ako je 1 level jeftinije cena  kao u pocetku potom sve vise level i skuplje pa ko oce igra.. nadam se igraci ima koji oce da igraju 100 % sam sigurannn  video sam mnogo raspusteni i napusteni nesto mu nedostaje opcije igre tako mislim..

6
Питања / Одг: Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:29:17 поподне »
Recimo u toj savez nije vazno koliko ima igraca nekom ratuje nekom farmaju u isti savez taj farmer imaju vojske ako zele da proda preko isti savez igraca koji oce ratuju morace da kupe  vojska da plate zlato a taj farmer zaradio mora jos da ulaze istrazivanja,vojna i sve vise nivoa neko onaj sto ratuju...

7
Питања / Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:22:30 поподне »
Svaki igrac igra nekom u ratu nekom farma nije vazno ukoliko igrac ima visak vojska i dodje do minus mora raspusteni da bi se vratio u plusu ali to je smesno i zasto raspusteni to je gubitak i sta ako dodje free vojska,tocak i kovceg tako dalje to ne izvodljivo.. nekom igraju farma igrac ulaze sirovinu u vojske i regrutuju potom vojska ide na pijac prodaje i dobitak zlato opet ide u krug ulaze u istrazivanje i vojne istrazivanje,,,ima tu opcije da se igra  a nema sta gubitak.. uvek imamo nesto sto je ostalo sitan resursi na to se uklopi i obucavaj vojske i odjavi iz igre ukoliko uloguj regrutuj vojske ako igrac zele da dostavi pijac nek ide ali malo skuplje nego sto sam sebi obucavaj vojske jeste malo jeftinije ali ima vreme potom regrutuj..

8
Питања / Svet
« послато: јануар 18, 2016, 21:16:06 поподне »
ima li da se igra u jednom svetu za jedan do 20 igraca cisto onako igra i vezbanja..

9
Питања / Rang Lista
« послато: јануар 18, 2016, 18:25:39 поподне »
Zasta ovo sto su ubacili  http://prntscr.com/9rpb6t na cemu to...

10
Питања / Одг: Carska Licitacija
« послато: јануар 17, 2016, 00:13:21 пре подне »
ne isplati se kupuje carska licitacija oni imaju 35 godina i malo je dana i umre..

11
Питања / Одг: Carska Licitacija
« послато: јануар 16, 2016, 23:34:45 поподне »
Ja sam to kupio ali nemoze nista ne uklopi se,,Ona ostara,,,a on je jos mali..klinac ...sad ce ona umre..

12
Питања / Carska Licitacija
« послато: јануар 16, 2016, 21:16:39 поподне »
Sta treba da radite Carska Licitacija iako sam kupio Carski medaljon a zasto nemoze u glavnu provinciju ,,,Ako umre i mora opet kupuje Carska Licitacija..

13
Питања / Одг: Ukidanje memorije kupljenih sirovina!
« послато: јануар 15, 2016, 23:46:16 поподне »
i meni se to desava jos od mesec dana i danas jos vazi...

14
Питања / Ekspedicija
« послато: јануар 15, 2016, 16:53:31 поподне »
Zasto vojska i kolica idu ekspediciju a zasto ekspedicija ne idu zlato s kolicima..zasto kolicima idu na prazno sta je to trebao na ekspediciju...Zasto nemoguce zlato natovari kolica s vojskom na ekspediciju jeste malo gubitak zlato na putu ali igrac je placen za to...

15
Предлози и идеје / Privatna soba
« послато: јануар 11, 2016, 20:17:58 поподне »
Zasto nema privatna soba u toj saveza svaki igrac imaju 10 hiljada bodova i vise zavisi od vas i svetova tako dalje pazi sad ukoliko raste bodova 10 hiljada mogu igrac da udje privatna soba sa sifrom ili od Vodje opozove i odobre tu ce udje u sobi  o sugetija,problema,resavanje,pitanja i cackanja tako dalje,,,,ali znaci taj igrac ima toliko bodova verni tom savezu,,,a ne ovako na Tribunu udje svi gledaju i spijuniraju,prepucavanje,svadju,rasturaju iako nemaju 1000 bodova to je smesno..i napustaju idu drugi savez tako ide u drugi krug i to sto je bezveze..Imperia je ozbiljna igre to moras uradite privatnu sobu za 10 hiljada bodova  ili vise a mozda moguce Vodja da nasteluje do nivo bodova da vi odredjuje i napravite raspored bodova ali racunamo u raste sate i svi igraci rastu bodove moze vodja da nasteluje guraju do 100 000 hiljada bodove ako zele i svaki danom raste i tako nasteluje..ti sigurno znas kako ovo funkcionise..

Странице: [1] 2