Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - igor

Странице: [1]
1
Питања / ANKETA
« послато: фебруар 09, 2016, 21:37:36 поподне »
trazicemo anketu glasanje ako igrac zeli ranije pomeranje unazad sat vremena trebalo bi oko 22 h otvaranja tocak,hram i kovcega sto ce tice oko 23 h to je previse kasno i cak deca to je kasno mora ici na spavanje a ujutru ide u skolu a popodne se vrati kuci i sve to kasno i uspori bodove... sta ti mislis oko 22 h ako dodje zlato u tocak,hram i plus otvara kovceg idu u istrazivanje odmah nego do sutra kada dodje iz skole to prodje 15 sati to je kasno to ne uklopi se i ne izvodljivo se...Ali predlazem oko 20 h to je zakon..svi ce slozi mislim tako najbolje..

2
Питања / Vojska na pijac
« послато: фебруар 04, 2016, 21:22:30 поподне »
Svaki igrac igra nekom u ratu nekom farma nije vazno ukoliko igrac ima visak vojska i dodje do minus mora raspusteni da bi se vratio u plusu ali to je smesno i zasto raspusteni to je gubitak i sta ako dodje free vojska,tocak i kovceg tako dalje to ne izvodljivo.. nekom igraju farma igrac ulaze sirovinu u vojske i regrutuju potom vojska ide na pijac prodaje i dobitak zlato opet ide u krug ulaze u istrazivanje i vojne istrazivanje,,,ima tu opcije da se igra  a nema sta gubitak.. uvek imamo nesto sto je ostalo sitan resursi na to se uklopi i obucavaj vojske i odjavi iz igre ukoliko uloguj regrutuj vojske ako igrac zele da dostavi pijac nek ide ali malo skuplje nego sto sam sebi obucavaj vojske jeste malo jeftinije ali ima vreme potom regrutuj..

3
Питања / Svet
« послато: јануар 18, 2016, 21:16:06 поподне »
ima li da se igra u jednom svetu za jedan do 20 igraca cisto onako igra i vezbanja..

4
Питања / Rang Lista
« послато: јануар 18, 2016, 18:25:39 поподне »
Zasta ovo sto su ubacili  http://prntscr.com/9rpb6t na cemu to...

5
Питања / Carska Licitacija
« послато: јануар 16, 2016, 21:16:39 поподне »
Sta treba da radite Carska Licitacija iako sam kupio Carski medaljon a zasto nemoze u glavnu provinciju ,,,Ako umre i mora opet kupuje Carska Licitacija..

6
Питања / Ekspedicija
« послато: јануар 15, 2016, 16:53:31 поподне »
Zasto vojska i kolica idu ekspediciju a zasto ekspedicija ne idu zlato s kolicima..zasto kolicima idu na prazno sta je to trebao na ekspediciju...Zasto nemoguce zlato natovari kolica s vojskom na ekspediciju jeste malo gubitak zlato na putu ali igrac je placen za to...

7
Предлози и идеје / Privatna soba
« послато: јануар 11, 2016, 20:17:58 поподне »
Zasto nema privatna soba u toj saveza svaki igrac imaju 10 hiljada bodova i vise zavisi od vas i svetova tako dalje pazi sad ukoliko raste bodova 10 hiljada mogu igrac da udje privatna soba sa sifrom ili od Vodje opozove i odobre tu ce udje u sobi  o sugetija,problema,resavanje,pitanja i cackanja tako dalje,,,,ali znaci taj igrac ima toliko bodova verni tom savezu,,,a ne ovako na Tribunu udje svi gledaju i spijuniraju,prepucavanje,svadju,rasturaju iako nemaju 1000 bodova to je smesno..i napustaju idu drugi savez tako ide u drugi krug i to sto je bezveze..Imperia je ozbiljna igre to moras uradite privatnu sobu za 10 hiljada bodova  ili vise a mozda moguce Vodja da nasteluje do nivo bodova da vi odredjuje i napravite raspored bodova ali racunamo u raste sate i svi igraci rastu bodove moze vodja da nasteluje guraju do 100 000 hiljada bodove ako zele i svaki danom raste i tako nasteluje..ti sigurno znas kako ovo funkcionise..

8
Питања / Trgovacka i Transporta stanica
« послато: децембар 28, 2015, 13:22:44 поподне »
Zasto Trgovacka stanica imaju Transporta Stanica iako nemaju resursi sta je trebao da postoji transporta stanici u trgovackoj stanici sta da prevezu kada nemas resursi to ne izvodljivo..Ako na mapi imaju drvo,gvodje,kamen i druge 5,10,15,20,25% proizvodnje resursi po satu taj treba da osvoji i osniva Trgovacku stanicu po satu se raste proizvodnje bilo kojih drvo,gvodje i kamen i tada imati u transportu stanici u trgovackoj stanici da prevezu resursi do provincije..
Измени поруку

Странице: [1]