Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Wile

Странице: [1]
1
Стратегије / Одг: Konjicki strelci
« послато: новембар 02, 2012, 22:45:29 поподне »
Pa usli smo u rat sa igracima koji sve ratove dobijaju u odbrani,stim sto kad ih napadnes oni izbace ili vec imaju od 50k do 100k koplja plus ostale vojske,ali posto su poprilicno daleko,mozemo ih napasti samo teskom konjicom zbog brzine napada,ali onda bi automaski pukli jer konjica je slaba na koplja,onda sam mislio da gradim konjicke strelce,ali sam cuo da napadaju smo po bokovima,i da je njihov ucinak slab,e sad sam to hteo da proverim,da li ce nekih 30 do 40k konjickih strela moci da skrati oko 80k koplja,tj.da li ce mi vredeti u opste.

2
Стратегије / Одг: Konjicki strelci
« послато: новембар 02, 2012, 21:28:40 поподне »
Problem je sto sam ja u bitci video kako sa 33k koplja i malo strela nadoknadi 30k razlike u teskoj konjici sto mi je neverovatno,i znam da su strele dobre za kopljanike,ali su mi poprilicno spore,pa sam gradio konjicke strelce,ali sam cuo da nece mnogo doprineti ako ima solidno koplja.

3
Стратегије / Konjicki strelci
« послато: новембар 02, 2012, 17:50:17 поподне »
Ranije nisam imao problema kopljanicima,pa sam hteo da pitam koliko se isplati ili koliko su efikasni konjicki strelic da se salju uz tesku  konjicu na teske kopljanike,posto sam cuo da oni pretezno idu sa bokova,i da pri napadu na poprilicno veci broj teskih kopljanika nece imati nekog efekta.

Странице: [1]