Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - Patriots

Странице: [1]
1
Свет 20 / izbacivanje iz igre
« послато: август 22, 2013, 23:29:51 поподне »
Danas se dva puta desio problem da sam ja ili igrac koji mi je pazio nalog, izbaceni sa naloga kao da se neko ulogovao !!! To se dogodilo prilikom napada igraca iz saveza Vampiri_BG... Ujutru kada sam ja bio na nalogu milsio sam da sam pogresio i da sam se izlogovao, pa mi je odneo samo zlato... Danas kada su mi pazili na nalog isto se to ponovilo samo dok je moj cuvar meni poslao sms poruku da pita da se nisam ja slucajno ulogovao i ja mu odgovorio, moja vojska je stradala... Zelim da znam sta se desilo ? Da li su mi hakovali nalog, i ako nisu oni zbog cega se javio taj problem..

2
Питања / izlazenje iz saveza u ratu kada protivnikauhvatis u 5 sekundi..
« послато: јун 07, 2013, 02:02:57 пре подне »
interesuje me dali se planira uvodjenje nekog pravila protivovoga ? zaista postaje zestoki smor da racunas vreme da nekoga uhvatis u 5 sekundi i da na kraju kada vidi da ne moze da pomeri vojsku protivnik napusti savez bez posledica na rat... Ovakve bitke mogu da odluce pobednika rata...

Странице: [1]