Конкурс > Приче 2013

Пети круг конкурса!

(1/2) > >>

Normal:
У овој теми сви који су заинтересовани, инспиративни могу да поставе своје извештаје за конкурс... ;)

SrpskiVitez007:
Svet HR/RS 2 :
Ova era sveta HR/RS 2 sigurno nece biti kao prosle 3. Sa obzirom kakav je pocetak ere mozemo zamisliti kakva ce biti u nastavku. U vodjstvu je savez _KLAONICA_ koga cine samo 3 clana! To su Tupek111 koji je novi u ovom svetu i izgleda kao da se za njega dobro cuvao jer je ubedljivo najbolji igrac po eko bodovima,dobro poznata minerva54 i fukiii koji je u prvih 5 dana osvoji 3 medalje za bitke dana. Blizu su im sa savez DOBAR_DAN koga cine iskusni igraci iz saveza BREED koji je prosle ere osvoji zlato.Takodje ima 1 veoma zanimljiv savez Maximus_War u kome se nalazi igrac ---Maximus--- koji je objavio rat 3. savezu sa ranga,__Samuraima__ . Ne mozemo zaboraviti ni savez _System_ koji je nakon pocetnih problema i nesporazima sa vecinom saveza postao veoma jak i u velikom je zaletu.To potvrdjuje rat sa savezom SrpskiRatnici2 koji nisu ispeli da osvoje ni jedan jedini vojni bod protiv saveza _System_ !


Takodje bi na ovo dodao opis jedne bitke: "marzad vs brankolini"
Bila je to 1 noc.Miris neizvesnosti se svuda osecao. Strasna vojska marzada koji je pohrlio ka brankoliniju da bi sacuvao svoju cast i cast svojih saveznika je veoma brzo puna moral puno patriotstva stigla do velikog carstva sa vladarom brankolinijem!Kada je videla ogromne zidine i veliki broj strelaca na trenutak je posustala. marzad je video da nesto mora uciniti.Naredio je napad i napao svom silinom! Krv je liptala na sve strane,reke su postale crvene,brda su postala prekrivena lesevima imperijana i nomada! Kada je jutro svanulo vojska marzada se vracala kuci,a u daljini se videla vatra,nesto je bilo zapaljeno,a to je brankolinijevo carstvo..

Nema sumnje da ce ova era biti najzanimljivija u svetu HR/RS 2

kalunga:
Bila je to tmurna i maglovita noc, bas onakva kakvu nijedan strazar nebi pozelio. Baklje na tornjevima su gorele ali magla je bila toliko gusta da se nije vidio ni jarak ispred zidina dvorca. Tisina je slutila da se sprema nesto......... ali niko nije znao sta......... Spijuni su u par zadnjih dana uhvatili par neprijateljskih uhoda ali ni najgore tamnice i sprave za mucenje nisu izvukle ni jednu bitnu informaciju iz njih. Mudri vladar nije mogao da zaspi te noci, setao je zidinama i proveravao dali su svi strazari budni. Odjednom strasan prasak na istocnoj kapiji ........... cuju se zvona za uzbinu jer neprijateljske katapulte, baliste i trebuseti neprestano udaraju istocnu kapiju i pitanje je sekunda kad ce popustiti.......... Strelci se brzo prebacuju prema istocnim tornjevima , teski kopljanici su vec tamo i pokusace da zadrze neprijatelja do dolaska onih najbitnijih katafrakti koje zure iz kolonije........
Dali ce stici na vreme ili zakasniti kao Marko na Kosovo ............ saznajte u drugom delu  ;D ;D ;D :P :P ;) ;)

SerbiaMaster:
Sve je počelo jednog običnog zimskog dana pre dve godine. Pošto je toga dana bilo jako hladno,  čak -20, odlučio sam umesto da izađem napolje ostanem unutra i da malo surfujem na internetu. Rešio sam da odgledam film ali mi je ubrzo iskočila reklama za Imperiju onlajn. Rekao sam sebi "što da ne", pošto sam često igrao ikariam ili travijan kada me uhvati dosada ili nemam šta da igram. Uskoro sam namestio profil i počeo da igram. Na prvi pogled igrica mi je izgledala potpuno isto kao travijan ili ikariam. Ali sam ubrzo shvatio da sam se grdno prevario... Igrica je bila daleko bolja od ostalih koje sam ikada igrao. Jednom rečju, najbolja. Ubrzo sam primetio da jedva čekam da dođem iz škole da vidim šta se desilo, da li me je neko napao, da li sam prestigao nekog. Prvo sam išao po svim savezima kao muva bez glave. Uskoro sam osnovao svoj. Uskoro su se neki igrači raspitivali za ulazak u moj savez. U tom trenutku mi je srce bilo puno. Za tren oka savez mi je imao preko 30 članova i bili smo u prvih pet na serveru. Posle cele ere provedene u ovom savezu shvatio sam da sam pogrešio. Odlučio sam se za manji savez, koji će imati malo članova ali aktivnih i željnih ratova. Ubrzo sam pronašao njih. KingSiez. U početku nisam bio siguran da li sam izabrao pravi savez, ali sam ubrzo shvatio da sam doneo pravu odluku. Ljudi u tom savezu su me veoma brzo prihvatili i ubrzo sam postao odabran član jedne male zajednice koja uživa igrajući igricu, ne opterećujući se oko medalja ili mesta na tabeli. Ovo je moja životna priča otkako sam počeo da igram imperiju. Sada mi je ovo već treća era i nadam se da će ih biti još 10 put toliko.
Vaš SerbiaMaster sa Hr/Srb 2
Posebni pozdrav za Daceeta, Wolfa, Redrock-a, Haccerru, acu i sve koje znam na tom svetu   :)

GRIFIN1:
Porušena tvrđava..dim svuda...razbijena vojska leži po polju.Svaka crvena koferta javlja poraz.Vladaru gde si ? Carstvo te zove! Dan za danom sve sporije teče sada i sitni vladari biju. Sve tiše i tiše al još se čuje Vladaru gde si? Carstvo te zove! Prošli su dani..nestala vojska tišina teška pala ko plašt. Pokrila sve je i uvila nežno srušene tvrđave zaboravljeni raj. Kovčežić zlata kraj imena stjoji. Više te nema vladaru moj. A malo nade u meni tinja. Nova će era početi skoro.Poruku ovu kroz vetar puštam Vladaru dođi carstvo te čeka!!!:)

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију