Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Tornadojezik69

Странице: [1]
1
Остали светови / Одг: Rang lista
« послато: јануар 20, 2016, 00:53:53 пре подне »
Isto takodje i u svetu 283, rang lista igraca nije osvezena najmanje 5 dana, dok se rang lista saveza redovno osvezava. 

2
Остали светови / Одг: Problem sa konfirmacijom mail-a
« послато: јул 02, 2015, 14:45:57 поподне »
Ok. Hvala na pomoci Martina.  :)

3
Остали светови / Одг: Problem sa konfirmacijom mail-a
« послато: јул 01, 2015, 20:09:18 поподне »
Da brate, jesam  :) Utoliko moje pitanje i ima smisla, zasto od svakog mogu primiti mail, osim od imperie, i to onaj kljucni mail kako bi verifikovao svoju mail adresu da bi svako vece podizao dijamant ? Cak sam poslao isto pitanje i na ovaj mail sto mi je Martina napisala, za podrsku i to. Msm stvar je krajnje jasna kao dan, nije greska do mene, jer mail mi radi kako treba,cak sam i proverio sve oko spam-a itd. Problem je sto zbog tog mail-a oko konfirmacije link-a koji administratori meni treba da posalju, ja ne mogu podizati jedan dijamant dnevno.

4
Остали светови / Одг: Problem sa konfirmacijom mail-a
« послато: јул 01, 2015, 17:46:31 поподне »
Oprostite Martina, ali ne razumem. Kako ukinut iz igre ? Pa igram u savezu koji ima 10 clanova, i mogu reci da svako vece,aj cuj vece, u 23h po nasem vremenu otvaram kovceg i uzimam nagradu koju mi izbaci eventualno ako je prazan ne, i podignem po jedan dijamant, + otvorim kojim kovceg i kod kolega kad im cuvam prof i uzmem dijamant. Odavno sam ja presao 1k bodova,i nikakav tocak srece mi se nije pojavio u okruzenju.

5
Остали светови / Problem sa konfirmacijom mail-a
« послато: јул 01, 2015, 14:46:06 поподне »
Pozdrav forumasima i adminima. Naime ja imam jedan problem za prijaviti. Naime u internacionalnom svetu 105 sam poceo igrati pod novim nick-om ZvecarkaCzBg. I premda da je novi nick prvih 20 i vise dana sam odgovaro na pitanja onog wizard-a (tipa kako ocenjujete igru,kolko dina imate, sta bi vas motivisalo da igrate, itd da sad ne duzim sa tim) i nakon svih zavrsenih pitanja, wizard kaze (potvrdite vas mail , sto sam ja i odradio,i pise da mi ako potvrdite mail dobijacete dnevno 1dijamant, sto ja i jesam odradio, evo slike  http://postimg.org/image/te2kdaksp/  , medjutim u mail-u mi vec 3dana ne stize poruka od imperie na kojoj bi mogao da potvrdim svoju mail adresu. Pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite zasto, i cemu je problem? Elem 100% sam siguran da sam pod ti mail-om registrovao nick evo slike mog mail-a , poruka u sredini od 26.5.2015. je dan kada sam registrovao profil na ovom mail-u   http://postimg.org/image/m4yqw5edb/  . Plus da ne bude zabuna,napravio sam i profil na forumu pod nick-om ZvecarkaCzBg ali ni njemu ne mogu pristupiti jer u mail-u nisam dobio mail od vas kako bi mogao potvrditi svoj nick na forumu,pa sam morao uzeti nick od drugara tj ovaj sa kog pisem kako bi mogao da vam prijavim problem. Hvala unapred

Странице: [1]