Империја Онлајн - Великани > Остали светови

O cemu se ovde radi

<< < (3/3)

brkes.rs:
Ovako stoje stvari...Instalirao sam nove pretrazivace ,novu javu i obrisao kes memoriju i ovo se ne skida sa racunara...I to na svakom pretrazivacu i na svakom mom profilu...u bilo kom svetu....I sta sada da radim???Da upalim odmor modul i prekinem sa igrom???Potsecam da bi kupio nesto na pijaci kao i da bi nasao koloniju ili neprijateljsku koloniju mora se vise puta kliknuti na mapu???Ovo je do igrice i ne znam zasto to samo kod mene se desava???Znaci ostaju dve solucije ili da se prekine igra ili da se naveknes da igras bez globalne mape i pijace???!!!

Martina:
Наведите своје корисничко име и број света мени у приватној поруци.

No.1:

--- Цитат: brkes.rs  јануар 11, 2016, 18:15:06 поподне ---Ovako stoje stvari...Instalirao sam nove pretrazivace ,novu javu i obrisao kes memoriju i ovo se ne skida sa racunara...I to na svakom pretrazivacu i na svakom mom profilu...u bilo kom svetu....I sta sada da radim???Da upalim odmor modul i prekinem sa igrom???Potsecam da bi kupio nesto na pijaci kao i da bi nasao koloniju ili neprijateljsku koloniju mora se vise puta kliknuti na mapu???Ovo je do igrice i ne znam zasto to samo kod mene se desava???Znaci ostaju dve solucije ili da se prekine igra ili da se naveknes da igras bez globalne mape i pijace???!!!

--- Крај цитата ---


A da ti lepo udješ u pretraživač, opcija exstenzije ili dodaci i proveriš da nemaš tamo nešto što ti osvežava stranicu pretraživača nenormalno brzo. isključi sve dodatke i možda će problem biti rešen.

brkes.rs:
A da ja tebi dam Team Viewer pa posto ja ne znam o cemu se radi ti mi to zavrsi i ujedno proveris dal imam ikakve skripte ili bilo sta vezano za njih kao i jos sta ja znam sta i onda lepo me pustite da igram jel moze???

Martina:
Појављивање капче има за циљ да спречи употребу скрипте или другог аутоматизованог програма. У случају да систем забележи сумњиву активност на налогу, а власник не користи скрипте у том тренутну, довољно је да власник налога дозволи капчу што одузима не више од 1-2 секунде.

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију