Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - brkes.rs

Странице: [1]
1
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 12, 2016, 20:06:39 поподне »
A da ja tebi dam Team Viewer pa posto ja ne znam o cemu se radi ti mi to zavrsi i ujedno proveris dal imam ikakve skripte ili bilo sta vezano za njih kao i jos sta ja znam sta i onda lepo me pustite da igram jel moze???

2
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 11, 2016, 18:15:06 поподне »
Ovako stoje stvari...Instalirao sam nove pretrazivace ,novu javu i obrisao kes memoriju i ovo se ne skida sa racunara...I to na svakom pretrazivacu i na svakom mom profilu...u bilo kom svetu....I sta sada da radim???Da upalim odmor modul i prekinem sa igrom???Potsecam da bi kupio nesto na pijaci kao i da bi nasao koloniju ili neprijateljsku koloniju mora se vise puta kliknuti na mapu???Ovo je do igrice i ne znam zasto to samo kod mene se desava???Znaci ostaju dve solucije ili da se prekine igra ili da se naveknes da igras bez globalne mape i pijace???!!!

3
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 12:52:45 поподне »
Moze adresa gde se tacno prijavljuje???

4
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 12:45:15 поподне »
I koliko sam primetio da ovo vazi samo za mene jer pojedini igraci namestaju pijacu i klikcu vise od tih 10 puta ali to je ok...dok za pojedine vazi parola e pa ti to ne mozes...Evo primer  dinozauru svet Romanian 19 prebacuje rese sa nekoliko profila preko pijace....Pratim ga preko spijunaze mesec dana i njemu nista sigurno ne smeta cim moze da kupi a ako ja kliknem na pijacu odmah provere...Nema pravda je zadovoljena.Hvala

5
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 12:39:41 поподне »
Pa kako da ne kliknem 10 puta na globalnu mapu a da nadjem neprijateljsku koloniju ili koloniju koju treba da izradim....???Ma dobo kako god vidim da ovde nema odgovora samo trosim vreme i zivce.

6
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 12:34:47 поподне »
Sada nece ni da se skloni posle provere vec moram da izadjem sa profila pa ponovo udjem...ma daj bre kakva je ovo sprdnja???Ako treba da napustim igricu reci a ne da jos gubim zivce oko ovoga???

7
Остали светови / Одг: O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 12:31:53 поподне »
http://clip2net.com/s/3sIpwk1 pa zar je ovo prirodno???Aman covece zar je neprirodno da ne mozes da udjes na globalnu mapu niti da kupis nesto sa pijace....???

8
Остали светови / O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 10:24:45 пре подне »
http://clip2net.com/s/3sIe5kE kada god udjem na globalnu mapu ,trazeci kolonije ili bilo kakvu drugu aktivnost kao i na pijacu pojavljuje mi se ovaj prozor...???To ne bi bio problem da se ne ponavlja ucestalo kao i da ne iritira coveka a zbog radi toga sto na globalnoj mapi trazis nesto i bukvalno posle dve minute se izgubi cela mapa pa treba da prvo sklonim ovu poruku i da pa eto ako se setim ponovo se vratim na kordinate gde sam zapoceo....???Kako bre ovo ima bilo kakvog smisla ??? 

Странице: [1]