Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - VupaUmagi

Странице: [1]
1
Питања / Nova Era
« послато: април 14, 2014, 16:19:24 поподне »
Kako da znam koji svet sam ja igrao proslog puta i kako da se opet prijavim na isti. Imamo tamo nas savez i uglavnom smo svi igrali proslu eru prvi put. Tako da nisam bas nesto upoznat sada oko zapocinjanja nove ere. Mozete li mi vi pomoci u kome svetu sam igrao i da me uputite kako cu opet izabrati taj.

2
Питања / resursi
« послато: март 12, 2014, 04:37:06 пре подне »
Jednom clanu koji je tu u savezu od pre par dana dodeljena je nova uloga juce i to uloga komandanta. Posle par sati njemu su resursi poceli da opadaju mnogo. Ako je ranije zaradjivao po 60000 drva na sad poceo je dobijati po 17000 i tako za sve. Optuzio je da ga neko iz saveza potkrada i da mu uzima resurse i kako ih on izdrzava. Napustio je savez posle toga. Kao vodja saveza video sam da su njegovi resursi smanjeni drasticno po satu. Zbog cega se to dogodilo ? Dobio je cin komandanta mada sumnjam da to ima veze sa tim. Jer koliko znam niko od nikog nista ne moze uzeti u savezu. A nemamo ministra finansija koji moze odredjivati porez clanovima. Kako je to moguce ?

3
Питања / hvala vam !!!
« послато: март 10, 2014, 20:11:09 поподне »
Hvala sto ste se potrudili da mi objasnite svako pitanje koje sam postavio svaka vam cast sto se toga stice na bolju uslugu nisam naisao i odusevljen sam. A sto se tice mog daljeg igranja da me zajebete jer niko mnen nemoze da ubedi da kada neko napadne sa 25000 vojnika nekog od 1600 da ne moze da ga pobedi jer mu je cast otisla u minus. Voleo bi da me tako dobije paladin healer sa extra girom 70 lvl a meni dajte kog god hocete karaktera 90 lvl bez icega. Verovatno ce da me tako dobije paladin healer jer ima bolji gear . Ovo je neki skroz banalan primer ali realnost je realnost. U pessu isto mogu sa kaljarijem da osvojim ligu sampiona al zato sto dobro igram a da ga gledamo kroz statistike kao menadzeru mogo bi da ga igram od jutra do sutra i bez pamcenja nista nebi napravio. Igrac koji konstantno napadao slabije igrace ima cast u 400 a kad to ja radim odem u minus. Vazi !!!  Mnogo sam se iznervirao i izvinite sto sam i napisao ovo.

4
Питања / lojalnost
« послато: март 10, 2014, 14:01:53 поподне »
Jedan nas clan je dobio u sistemskim porukama da mu je lojalnost -1 i gubi 5 morala. Zbog cega se ta lojalnost smanjuje?

5
Питања / Cast
« послато: март 09, 2014, 16:35:02 поподне »
Pretpostavljam da cast mozes povecati ako ratujes sa sebi slicnim po broju ekonomskih bodova i vojnih? Ali nisam siguran u to kao sto nisam siguran za sta je cast bitna ?

6
Питања / Vodja saveza
« послато: март 04, 2014, 18:38:17 поподне »
Koji su uslovi da se bilo ko prijavi za vodju saveza i da li ta opcija moze da se iskljuci ? Jer u savez nam je uso lik koji je pozvan i nakon ulaska sam se prijavio za vodju preko glasanja. To nam moze raditi svaki igrac koga primimo u savez i sto je najgore iako svi zele da ga izbace jer spamuje tribun to ne mozemo dok se glasanje ne zavrsi ? I jos nesto moze li se iskljuciti taj igrac tj. staviti zabrana na njegove komentare u tribunu ili obavestenjima ?

7
Питања / Kolonija i Pripajanje teritorije
« послато: фебруар 25, 2014, 00:20:09 пре подне »
Kada i pod kojim uslovima se pripaja teritorija ili pravi kolonija. Preciznije sta je potrebno pa da se to uradi. Na mapi postoje neke teritorije koje su oznacene kao posebno bogate. Da li na njima treba da se osnuje kolonija ili da se prisvoji polje ili je mozda bolje na takvim poljima kreirati trgovinsku stanicu? 

8
Питања / 2 pitanja
« послато: фебруар 24, 2014, 14:10:38 поподне »
Otvara mi mogucnost da prebacim savezniku samo zlato ne i sirovine, da li je izvodljivo slati i njih? Verujem da postoji neka fora sa onom riznicom a to je drugo pitanje. Porez koji postavljam je porez za sve clanove koliko posto svojih materijala automatski se odvaja u riznicu. Ili to oni sami mora da urade? I dali iz te riznice mogu svi da uzimaju?

9
Питања / Infiltracija spijuna
« послато: фебруар 22, 2014, 16:10:19 поподне »
Sta se tacno postize infiltracijom spijuna? Jer oni mogu da onesposobe deo protivnicke vojske ili imaju neku svrhu u zameni odredjenih jedinica sa protivnikom nisam bas skapirao?

10
Питања / savez
« послато: фебруар 22, 2014, 16:02:34 поподне »
Moze li se i kako poslati pomocsvom savezniku ? Tipa vojske i onih bornih masina?

11
Питања / porez
« послато: фебруар 22, 2014, 01:22:23 пре подне »
Imam da ispunim zadatak da mi porez bude 3500 zlatnika na sat u 6 narednih casova. Jedino mogu da ga stavim na nesto manje ispod 3500 oko 3425 ili 4111 nema nista izmedju. Ne znam da li se tu racuna mozda i zbir poreza koje imam nametnuta u dva poseda koja drzim ili to mora biti jedan posed ? I ako je jedan da li moram onda da stavim na 4111 ili moze mozda i 3425?

12
Питања / sta sad?
« послато: фебруар 21, 2014, 18:47:45 поподне »
Da bi ispunio zadatak trazeno mi je da svog velikana iz vladajuce porodice vencam sa nekim velikanaom igraca koji me okruzuju. Posto sam poslao svog velikana i predlog je istekao on se vratio na dvor i onda sam ga iz znatizelje vencao sa jednom mojom plemkinjom sa dvora. Sad nemam nikog da posaljem da sklopi neki brak sa susednim igracima i ne mogu da resim taj zadatak i dobijem nov. Imam jednog plemica jos koji je sasvim mali ima 11 godina. Da li posle odredjenog vremena on poraste i posle koliko vremena ako je tako da mogu bar njega da posaljem. Da li vencani parovi sa dvora tokom igranja dobijaju decu i da li se posle odredjenog vremena pojavljuju novi plemici za predlog uvodjenja na dvor?

Странице: [1]