Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - .archangel.

Странице: [1]
1
Пријава проблема / SPIJUNI U NEPOSTOJECEM VAZALU
« послато: април 28, 2014, 00:42:27 пре подне »
Molim da se resi ovaj problem,vazal u kome se nalaze spijuni odavno nije u mom posedu,moji vazali krecu od br.11 pa navise ,nepostoji vazal sa br6.
http://prntscr.com/3e2ppd

2
Пријава проблема / POPULACIJA I POREZ
« послато: април 24, 2014, 20:41:53 поподне »
problem koji se danas pojavio desio se otprilike polovini saveza, neki su bili online a neki off...problem je sledece vrste sva populacija je bila raspustena i svi porezi su bili na nuli meni se licno desilo u toku igre i jedino po cemu sam primetio je da vojska prilicno vise trosi...
http://prntscr.com/3d13zq
http://prntscr.com/3d14hf
 u principu pojedince koji su se naknadno ukljucivali docekala bi situacija kao na ove 2 slike....nema zapisa da je neko od strane cuvara ulazio na profile.

3
Пријава проблема / AVATAR
« послато: март 04, 2014, 13:00:59 поподне »
http://prntscr.com/2xlnl6
http://prntscr.com/2xr42g

Da li je moguce da moderatori previdjaju ovakve avatare,ovo je drugi put da prijavljume i igrici i 3 put da se obracam povodom ovog avatara koji smatram uvredljivim i bolesnim ipak ovde igra i poulacija mladjeg uzrasta ili sto bi se reklo deca....proslo je 24 h od zadnje prijave i dalje stoji avatar koji moze da postavi samo devijantan i bolestan um sa kompleksom nize vrednosti.

Странице: [1]