Софија, Бугарска...
Улица Промаја број 666....
Дискотека "Српски форум", власник др.мр. пр. Мартина Дапчевић
Субота ноћ. Испред улаза колона од око тридесетак људи, сви су љути, бесни, али чекају. Неки од њих цупкају у месту и псују наглас скидајући звезде са неба. Чујем испред себе типа како каже "Опет ће ме упутити на мејл, резервиши тамо, види са администрацијом, бла, бла, бла....", ништа ми није јасно, какав мејл, каква администрација. Девојка испред њега на сав глас виче "До када ћу да чекам ја овде, ради ли ко у тој администрацији, вратите ми моје дијаманте!", опет ми ништа није јасно. На улазу у дискотеку налази се висок мрачан тип, распитао сам се и рекли су ми да је то Иван Први Мрак. Након неких двадесетак минута стигао сам до Првог Мрака. Питао ме имам ли карту, рекао сам да немам, па ме је упутио на мејл да резервишем. Рекао сам му да сам први пут ту и да не знам о чему прича и питао га како да уђем унутра, рекао ми је да прочитам туторијал. Већ сам био почео да губим живце, о чему он прича, она тамо о неким дијамантима, овај о туторијалу, хоћу само да уђем и попијем пиће. Видео је да га ништа не разумем и пустио ме унутра, ипак је био меког срца. Када сам ушао сачекао ме опет Иван, али овај пут Иван Велики. Нисам ни закорачио како ваља одмах ми је рекао "Немој да ме питаш ништа у вези са тим колико ти овнова треба за опсаду, имаш теме тамо лево на форуму па прочитај, не могу сто пута да пишем једно те исто!". Још један чудак, климнуо сам главом и наставио даље. Сео сам за један сто у ћошку. Изнад мене је стајала табла са натписом "За почетнике - како играти", каква дискотека,,,још има одељак за почетнике у игрању. Два стола од мене на исти се попео тип и убија се од играња, свира неки техно а он игра Моравац, овај се рано одвалио од алкохола. Стигао је конобар, питао сам га како се зове тип који игра Моравац уз техно, рекао ми је да је то члан од поверења Алекс. Конобар је такође био члан од поверења, носио је неку зелену плочицу са именом на којој је писало "Кида", био је крупан, сигурно кида бубреге када недаш добру напојницу, па сам му дао 300 кинти.
Ди-џеј није био лош. Истог оног што кида сам питао ко је ди-џеј, први пут сам га слушао. Рекао ми је да је то Ненормални, и упозорио ме је да не псујем иначе ће ми залепити и уши и уста, да не могу ни да причам а ни да чујем. Насмејао сам се мислећи да се шали, али ипак се није шалио. Гледао сам да што пре попијем пиће и побегнем. Ово место ме подсећало на сцену из Тарантинових филмова, очекивао сам да се сви претворе у вампире и скоче на мене. У том тренутку појавила се девојка испред мене и обратила ми се "Добро вече, ја сам Мартина, добро дошли у Империју Онлајн, у чему је ваш проблем". Свидела ми се, можда ово и неће бити лоше вече, позвао сам је да седне и попије пиће, на то ми је одговорила да када би била пиће са сваким ко је позове од муштерија претворила би се у алкохоличара, а потом ми рекла да јој пошаљем на мејл податке о корисничком имену и свету у којем играм као и све детаље о проблему. О човече, питао сам се да ли је ико нормалан у овој дискотеци!!
Устао сам и кренуо ка излазу, на излазу сам добио некакву брошуру, била је ту интернет адреса неке онлајн игре. Када сам дошао кући регистровао сам се, чисто да видим какве везе та игра има са оним чудацима.
Након месец дана сам отишао у ону дискотеку. Имао сам проблем, није ми било јасно све око тога како функционише битка на пољу. Попио сам пиће а и добио 300 дијаманта као одштету јер је Мартина видела да сам оштећен у једној бици. Најбоља дискотека у граду, "Српски форум".