Империја Онлајн - Великани > Стратегије

nepravda

(1/1)

Perica83:
Vidite ovako, dok je igra bila fer i korektna svidjala mi se, ali sad mi se zgadila a posebno vi admini sto necete nista da radite da sprecite nepravdu koja se radi i time unistava ova igra. Zavrsavam ovu eru i NIKAD vise necu igrati, a ako me neko bude pitao za igru, reci cu mu sve ono najgore. Kako vas bre nije sramota, vidite da se lopovi bave svim i svacim a vi samo cutite? Vi kao ne znate ko ima duple naloge, savez u cs4 ima igrace koji imaju po 20 duplih naloga (ne znam tacno koji), napadnem nekog levog igraca i odmah mi lupaju kontre, pljacke, pa kako da budem zadovoljan? Neka vam ide na dusu to sto ste od odlicne igre za hiljade ljudi, napravili igru za njih nekolicinu!

Martina:
Молим Вас, пријавите играче за проверу у складу са правилима за пријаву играча која можете видети у следећој теми: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=61.0

О казнама: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=59.0

M038:
Da bi se lupale kontre nije potrebno da savez ima duple naloge.
U savezu gde ja igram u jednom međunarodnom svetu ima nas 30ak , i bar 20sati dnevno je u toku razgovor na skype gde je bar nas 15 uključeno istovremeno.
Da vidiš samo kako tu pršte kontre :D

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију