Лига Шампиона > Пријава проблема

Nepravda u Ligi Šampiona

(1/6) > >>

VilaMegi:
Ovim putem moram da izrazim veliko razočarenje, kako svoje ekipe, koja je učesnik Lige šampiona, tako i svoje malenkosti. Naime, juče smo imali situaciju da se saveznikova vojska vraćala u provinciju nakon napadačeve i ispalo je da mu je pobio vojsku, što dokazuje sledeća slika: http://prntscr.com/qmr17
Kako je moguće da napadač dolazi pre vas i pobije vojsku?!!! Zaista bih volela da dobijem adekvatan odgovor na to pitanje.
Vođa je odmah uputio mejl, vezan za ovu situaciju, odgovornima, međutim njihov odgovor je bio sledeći:
http://prntscr.com/qpuv0
Kriv je server? To je odgovor za malu decu, presmešno. I šta sada? Nikome ništa....danas treba da igramo dalje, saveznik koji je oštećen tom prilikom treba se nastaviti boriti, čime?
Volela bih da se odreaguje na ovu nepravdu koja je učinjena, jer ovo nema smisla. Dugo igramo IO, ali nas se ovakvim reakcijama dovodi u situaciju da kolektivno napustimo igru, jer ne želimo da učestvujemo u prevarama. Želimo fer i poštenu borbu i da ispitate ovu situaciju.
Savez The_Avengers, Liga šampiona
Vila Megi (MegiSimpson)

aquathron1:
hehehe hajde ne cvili izgubili ste rat pruzi ruku .. kakva nepravda   ??? 

runandcry86:
Sreca prati hrabre :D

aquathron1:
eee pokusali su da mene uhvate u povratku omasili 40 sec :D i ti ih navatas na 12 minuta :D  hajde da je bilo na 10 da uhvatis run ali ti si uhvatio na 12 :D svaka cast :D

jowke:
Samo bez prozivki polako .... obratite se martini za problem

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију