Овако...
Да конкурс траје 2 недеље.
Исто да се такмичимо у прављењу слика и клипова, писању песми и прича...
АЛИ,...
...да сваки конкурс има другачију тему. Тако би се спречило и копирање и стављање туђих и својих већ објављиваних слика, клипова, песми и прича, а и био би конкурс много занимљивији.
На пример: ПРАВЉЕЊЕ СЛИКА - тема: "Пародија на ИО" , "Империја као пиће",...
ПРАВЉЕЊЕ КЛИПОВА - тема: "Велико освајање", "Битка која је одлучила победника..."
ПИСАЊЕ ПРИЧА - тема: "Прва медаља та битку дана" , "Најбоља битка коју сам имао" ,...
ПИСАЊЕ ПЕСАМА - тема: "Песма о савезу", "Песма о неком свету" итдд
Овако би било доста занимљивије и избегли би се досадни делови конкурса ге сви каче "ОСНУЈ СЕЛО, НАПРАВИ ВОЈСКУ....ОСВОЈИ ДВОРАЦ, БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА..."
И наравно, НАГРАДЕ... Моје мишљење је да људи који праве снимке треба да добијају више дијаманата јер знам колико је тешко направити неки добар снимак...
Они који пишу песме и приче да имају исту награду, а они који праве слике мало веће награде од људи који пишу...
Наравно не мислим да они који пишу не учажу велики труд, али прављење слика је за нијансу теже од писања, док је прављење снимака најтеже од свих конкурса... (мислим да они који се мало разумеју у ову тематику схватају шта хоћу да кажем)
А величину награде (дијаманти су до сад били) нек одлучи администрација