Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - zeljkot

Странице: 1 [2]
16
Генерална дискусија / Одг: Српски спам!
« послато: јул 31, 2013, 17:53:06 поподне »
ош аутограм чико хехехех е не може ....  :D ;D рекао сам манђу 10 к дија је аутограм 8)

necu ne uzimam autograme od dvadesetoligaskih igraca

17
Генерална дискусија / Одг: Српски спам!
« послато: јул 31, 2013, 17:50:41 поподне »
ма шта ми наприча  ;D јеси и ти исконплексирани комша а а а  ;D ;D ;D ;D ;D

joj vidi mali jowke iki krum daje bespltne casove imperije

18
Генерална дискусија / Одг: Српски спам!
« послато: јул 31, 2013, 17:46:58 поподне »
a tu ste :D

ovako vidite mi smo sampioni i vi treba da nam cestitate kao smo mi vama na ratovima kad bi dobili brazil u ratu da nije bilo nasih blok napada

19
Генерална дискусија / Одг: Генерална дискусија
« послато: јул 31, 2013, 16:50:27 поподне »
Тема је закључана.  :)

Tema je zaključana.  :)

ovako napadali su effece non stop i stalno ga blokirali da ne moze da trosi dije i rekli su mu ako uplatis 
kovceg od 6500 dijamanata prestajemo i tako je nastao dogovor

20
Питања / Svet
« послато: јул 28, 2013, 22:10:46 поподне »
mogu li dobiti link za registraciju na svet u verziji 4 koji je skoro poceo molim brz odgovor

21
  Krenulo je.Najveci dogadjaj u istoriji Imperije Onlajn.SVETSKO PRVENSTVO...Mnogi su pokusali ,ali samo posebni su se plasirali u zavrsnicu.Maksimalno trajanje turnira bilo je mjesec dana.

1.dan

Igraci su bili pod pocetnickom zastitom i zahvaljujuci dijamantima brzo su se razvijali.Najvise dijamanta imala je reprezentacija Brazila i nakon prvog dana lagano je drzala prvo mesto.Prva tri igraca na rang listi bila su igraci te selekcije.Nasi heroji bili su na 6 poziciji.

2.dan

Brazil bez problema odrzava prvo mesto,od nasih igraca istice se bichboziji.Igracica Brazila AMA je prva na listi,dok nase komsije Hrvati igraju veoma raspolozeno.

3.dan

Konacno,stizu i prvi ratovi.Nasa reprezentacija objavljuje rat Turskoj.Da li je to bio pametan potez saznacemo uskoro.Igrac efeece preuzima vodstvo na listi,dok ekipa Brazila samo povecava prednost.Hrvati iza Brazila uvecavaju prednost nad Bugarima.

4.dan

Gotov je rekao je bichboziji koji je za dan ratovanja izludio Tursku.On osvaja medalju za bitku dana i donosi nasoj reprezentaciji prvi ratni prihod na turniru.Zanimljivo je kako igraci rastu sa ekonomskim bodovima,jer je ovo ipak 10x brzina sveta.

5.dan

Koliko Brazilci trose dija,pa stvarno,ko da rastu na grani...Imaju cak 40 M prednosti nad drugoplasiranom Hrvatskom.Bichboziji nastavlja da hara globalnom mapom bukvalno je nezaustavljiv i zbog toga nasi momci odlucuju ponovo,objaviti rat Turskoj.Sto se tice dvoraca Brazil drzi centralni,dok Hrvati i Bugari drze dvorac.

6.dan

Uaauuaua.Bravo majstori,Turska pada po drugi put dok jedno veliko iznendjenje tek dolazi.Hrvatka se nevjerovatno priblizila Brazilu,a to je iskoristila Bugarska i preotela centralni dvorac

Toliko za sada


Странице: 1 [2]