Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - ivica-

Странице: 1 ... 3 4 [5]
61
Питања / Одг: Bitka-pobeda sa većim gubicima-istraživanja itd.
« послато: септембар 23, 2014, 13:51:23 поподне »
[battleRep=102057]jale999 против ivica-[/battleRep]
HR/RS 8, ILI 183. ivica-
Proveri šećeru. ;)

62
Питања / Одг: Bitka-pobeda sa većim gubicima-istraživanja itd.
« послато: септембар 23, 2014, 12:53:11 поподне »
Da mi ne bi odgovorili pošalji pitanje adminu na  support_rs@imperialsupport.org. Poslao, čekam odgovor i jedan i drugi.

63
Питања / Bitka-pobeda sa većim gubicima-istraživanja itd.
« послато: септембар 23, 2014, 12:47:08 поподне »
 >:( Molio bih Vas da mi pojasnite ovo.
http://i.imgur.com/FyS8Cld.png
http://i.imgur.com/r3BgTEo.png
http://i.imgur.com/t5JuTum.png
http://i.imgur.com/5HCdHps.png
Igrač napada praznu tvrdjavu, razlika u ekonomskim bodovima je 8000 za njega. Ja ga sa skoro istom vojskom sačekam u poslednjih 5 sekundi. Moja prov je okružena imam moral kao što se vidi 40 veći od njegovog. Istraživanja su mi u tom trenutku 10+3. (njegova maksimalno mogu da budu veća za 2(  NE VERUJEM). Ja sam premijum igrač i on je verovatno pokrenuo premijum.
HVALA.

64
Препоруке / Koliko dana se čuvaju bitke na serveru?
« послато: септембар 08, 2014, 17:53:31 поподне »
Koliko se dana čuvaju bitke na serveru, ne mora tačno ali otprilike?
Molio bih vas da mi ovde odgovorite jer sam imao par problema i kada sam kontaktirao support_rs@imperialsupport.org odgovor je bio da nemaju više podataka na serveru itd.


65
Стратегије / Одг: Specijalni resursi.
« послато: септембар 08, 2014, 16:16:39 поподне »
(пре одговора: приметио сам и овде на форуму, али на "питај играча" да многи постављају питања на која одговори већ постоје у "Речнику појмова" који играчи вррррло ретко или уопште не користе http://prntscr.com/4ktgbj. Прво покушајте ту да нађете одговоре)

1. Када се ради о бонусима ових колонија, које си поменуо, не сабирају се "Свети древни храм" и "Дрвени храм"
2. Када се ради о колонијама које дају исте бонусе, нпр вуна или памук, сабирају се, зато што су то 2 различите колоније.

Одговори постоје у "Речнику појмова" врло лепо и јасно  http://prntscr.com/4kth7z на линку

http://www103.imperiaonline.org/imperia/game_v5/game/help/?page=economy&race=1&lang=rs&speed=1


BUGHristove pošto izigravaš advokata moderatoru da ti ogovorim.
Tu svašta piše pa nije tako.
Na primer u svetu gde ja igram sigurno se ne oslobađaju specijalni resursi ako je igrač na odmor modulu duže od 16 dana. Imam primer. Takođe u objašnjenju kako igrati u svetu gde sam ja, a čitao sam više puta nigde ne piše da se neke sirovine odnose samo na saveznu vojsku već ako je osvojiš i formiraš trgovačku stanicu dobijaš bonus koji nosi taj resurs.

66
Стратегије / Одг: Specijalni resursi.
« послато: септембар 08, 2014, 16:03:32 поподне »
Pitanja su postavljena sa naloga dragan_banda dok sam mu bio čuvar naloga i dok je moglo da čuvar postavlja pitanja. Možete proveriti. Jedan je odgovorio da se sabiraju a drugi da važi samo veći. A treći odgovor je bio da je tačan drugi odgovor. ( Pitanje je bilo koji je odgovor tačan. Slikana oba odgovora i postravljena.) Proverite pošto vidim da možete.

67
Стратегије / Specijalni resursi.
« послато: септембар 08, 2014, 13:11:07 поподне »
Odgovorite mi ako i Vi znate jel na opciji "pitaj igrača" mi uvek različito odgovaraju a ako ne znate ni VI ili niste sigurni, recite da pitam Vaš "EKSPERTSKI TIM".
1. Da li mi se sabiraju specijalni resursi ako osvojim na primer "drevni hram" i "specijalni drevni hram", za prvi je +5moral a za drugi +10, ili konji i teški konji +5 brzina vojske i +10% brzina vojske.
2. Da li postoji neka opcija da se neke sirovine sabiraju? Na primer vuna i pamuk jer i jedna i druga sirovina daju bonus na održavanje vojske.

Странице: 1 ... 3 4 [5]