Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - ivica-

Странице: 1 [2] 3 4 5
16
Препоруке / napad
« послато: фебруар 18, 2015, 12:55:46 поподне »
Predlažem da se ukine trenutni transport iz trgovačke i vojne ako napad nije jači od 70%.
Svako zna ko igra da dosta igrača sklanjaju resurse u trgovačke. Šta se sada dešava? Pošaljem napade da porušim vojnu i normalno napad na trgovačku ide sa kolicima i malo mačeva a igrač se pojavi i dok stignem on prebaci sve resurse. Ostaje jedino da sve rušim ceo dan i nadam se da se neće pojaviti. Zbog blokade igrača slažem se za pravilo napada od 70 % ali na carstvo, sve ostale napade na kolonije, trgovačke i vojne treba osloboditi jačine napada (naravno ako to može da se odradi programski).

17
Питања / Одг: Pojavljivanje varvara
« послато: фебруар 13, 2015, 14:23:35 поподне »
Врсте напада зависе од врсте варварских кампова:

- локални варвари увек шаљу опсаду тврђаве
- освајачи увек шаљу опсаду тврђаве
- разарачи шаљу опсаду тврђаве и пљачку у односу 50:50
- трговци робљем увек шаљу пљачку

Погледајте следећу тему: http://forum.imperiaonline.org/rs/index.php?topic=3452.0
SUPER. Samo nema odgovora na moje pitanje koje glasi " Da li je ista nagrada ako se varvari zakucaju u tvrdjavu koja je prazna i imaju manje gubitaka ili ako ih dočekamo sa vojskom i nanesemo više gubitaka?". pretpostavljam da je nagrada u oba slučaja, cena održavanja vojske koja je pobedjena ali da pitam.

18
Питања / Одг: Pojavljivanje varvara
« послато: фебруар 13, 2015, 11:08:30 пре подне »
Da li ima nekog značaja koliko ćeš dobiti zlata kada te napadaju varvari ako im pobiješ više vojske ili se olupaju o zid tvrdjave sa manjim gubicima?

19
Питања / Одг: Pojavljivanje varvara
« послато: фебруар 13, 2015, 01:06:58 пре подне »
ovo sa varvarima Vam je teška glupost. Veću budalaštinu nisam video. U sporijim svetovima glavna igra je jurenje varvara. Koja strategija koje taktike, nema više igre ovde.

20
Генерална дискусија / Одг: Cenzura 2
« послато: фебруар 13, 2015, 00:50:59 пре подне »
Постоје јасна правила форума те вас молимо да се придржавате истих.
Pravila postoje ali ne važe za sve.
 Usput da upitam zbog čega služi ovde rublika PRIJAVA PROBLEMA ako na svako pitanje se daje isti odgovor. Kontaktirajte saport......

21
Генерална дискусија / Одг: Cenzura 2
« послато: фебруар 12, 2015, 11:22:11 пре подне »
Једноставно,осећам се прозваним, ако неко коментарише у негативном контексту рад на форуму мојих колега и мене, ја тада морам да реагујем.

Да извлачим делове твојих  поруке овде стварно не желим али веруј ми има материјала за дискусију и негативне коментаре, или сам ја погрешно схватио.Извињавам се ако је тако.
Нај једноставније је и најбоље ако ти неки коментар,одговор ..или слично није по вољи или ти се не свиђа да то кажеш директно у теми ,,Лично,,

Цитираћи само један мали део

,,A ja,  sve što imam da pitam ili da kažem, to ću raditi na internacionalnom forumu, jer me tamo neće sigurno ni psovati ni vređati što pitam, neće me kažnjavati što kulturno  komnetarišem nepoštene postupke pojedinih igrača i njihovih „čuvara“...,,

Већине људу труди се да помогне играчима око игре и проводи драгоцено време на овом форуму, тако када чује да на пример  неко ко је радио овај посао и зна да све ово није лако овако прокоментарише није све једно..бар мени. ;) ;) ;)
Možete vi da pričate šta hoćete jer vam se može, ali cenzure ima. Šta vam smeta ako vas neko prozove a da je to tačno? Istina boli i razumem to ali Vaš posao je takav da to morate da prihvatite. Svaka kritika se najstrože kažnjava kao da smo u Severnoj Koreji.

22
Питања / Одг: objasnite mi molim vas.
« послато: фебруар 10, 2015, 21:40:09 поподне »
Форум служи за комуникацији,савет и помоћ играчима.Овде свако може да изнесе свој предлог, мишљење,тражити помоћ везано за игру.Поједини играчи мисле да је форум место где треба они да уче власнике,администраторе и остале раднике форума о игри.Што је скроз погрешно.
Нећу много писати на ову тему јер би свака реч даље била сувишна.
Из свих закључаних тема обрисане се многе псовке и ружне речи које су написане,тако да су те теме закључане.


da.da. imaju tu lošu naviku pojedini igrači. psovke i vredjanje medjusobno igrača nije problem koliko vidim ali svete krave nesmeš dirati pa kad i greše.
hvala na odgovoru.

23
Питања / objasnite mi molim vas.
« послато: фебруар 10, 2015, 20:15:34 поподне »
Primetio sam ovde da se pojedine tema koja su pokrenute od nekih igrača zaključane posle prvih manjih prepucavanja ili nečeg manjeg.
Čitao sam temu : I tebe sam sit Imperio. gde se pljuju i govore svašta. Podsetio bih vas da ste meni stavljali nekoliko zabrana za mnogo lakše reči. Ova tema je i dalje otključana i dalje se pljuju i ostalo. Ja ne sumnjam, a i znam da su većina od njih dobri igrači i da igraju dugo kao i to da dobro poznaju ovu igricu ali mi nije jasan Vaš kriterijum oko zaključavanja, ako treba ja ću vam dati teme koje ste zaključali iz ko zna kog razloga.

24
Питања / Одг: tvrdjava
« послато: фебруар 10, 2015, 20:03:59 поподне »
ILI U PREVODU POSTO NISAM PLJACKAO RANIJE DA LI JE BOLJE DA PLJACKAM TO ? IMA OKO 10000 STANOVNIKA I ONAKO KAO STO SAM NAPISAO SVE.. STA RADITI ? :) A PUN SIROVINA BRACO :)
Prvo što treba da uradiš je da udješ u neki savez gde znaju da igraju i polako da gledaš šta oni rade i pitaš šta je najbolje. Tako se uči, ako budeš aktivan naučićeš brzo. pozzzz i srećno.

25
Питања / Одг: Varvari napadaju?
« послато: фебруар 10, 2015, 20:01:16 поподне »
koliko sam ja razumeo ti bi da budeš prvi.  ;D ;D ;D ;D ;D po bilo koju cenu pa makar te i banovala. ;)

26
Питања / Одг: Vodja Savez
« послато: фебруар 10, 2015, 19:57:02 поподне »
pa kakav si ti vodja kad ti je takav savez. ti kao vodja dovodiš i izbacuješ iz saveza. Mislio si da  nakupiš što više neaktivnih igrača i da napraviš savez. Koga da napadneš kad ti verovatno pola njih nije u dometu.

27
Питања / Одг: Varvari napadaju?
« послато: фебруар 10, 2015, 19:54:09 поподне »
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

28
Пријава проблема / Одг: mapa za pretragu.
« послато: фебруар 10, 2015, 19:48:11 поподне »
Молим, пријавите конкретан проблем на support_rs@imperialsupport.org
ja sa tim nemam problem. Znam gde su igrači koji su mi u dometu. To je Vaš problem koji bi trebalo da ispravite ako hoćete. Možete da se pravite da se ništa nije desilo i to je sasvim ok. Prijatno.

29
Пријава проблема / mapa za pretragu.
« послато: фебруар 10, 2015, 14:45:40 поподне »
Primetio sam da se pojedini igrači ne vide kada imaju zabranu komunikacije. Tačnije nema ih u pretragama dometa (one tačkice).

30
Предлози и идеје / Одг: Пријављивање играча
« послато: фебруар 03, 2015, 17:50:05 поподне »
Мислим да би било паметно убацити опцију у игри да можете аутоматски пријавити играча за непоштовање правила.
Очигледно је да је све више завидних особа који своје комплексе не могу да задовоље једном добром битком, дружењем са члановима савеза, добијеним ратовима, постигнутим успехом у игри и слично.
Све је више оних који доживљавају свој успех када комшији цркне крава а врхунац им је када знају да су они допринели томе.
Та опција би пружила њима могућност да једним кликом пријаве кога хоће а ако хоће инстант и детаљну проверу могло би се наплаћивати и по 100 дијаманата за пријаву. Мислим да се многи у том случају не би устезали и да купе дијаманте за рад те могућности.
Такође предлажем да се та опција у игри назове "СРПСКА ПОСЛА".


hahahaha, Potpuno podržavam predlog.

Странице: 1 [2] 3 4 5