Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - JustAnAussie

Странице: [1]
1
Питања / Pozdrav
« послато: април 28, 2014, 12:09:47 поподне »
Imam pitanje a ni sam ne znam u kojoj temi bih pisao. Radi se o sledećem. Igram svet C/S4 nick JustAnAussie i pitanje je vezano za avatar na profilu igrača tutakamon666 iz saveza BORG koji je skinuo sa Facebook sliku malog deteta ćerke jednog od naših igrača i postavio kao avatar na svoj profil uz to uvredljive komentare. Da li postoji ikakva zaštita od takvih bolesnika i šta je potrebno da bi administratori odreagovali? Hvala unapred na odgovoru.

2
Питања / Zabrana ili ipak ne?
« послато: фебруар 28, 2014, 18:49:34 поподне »
Nakon više poruka i komentara na profilu tipa http://prntscr.com/2wm6tz   skoro voma koji ga već nisu stavili na ignore konačno smo dočekali da neko odreaguje i stavi zabranu pisanja do 18.04. http://prntscr.com/2wm7dw . Taman kad smo naivno i glupavo pomislili da se neko konačno setio da odreaguje i da je bar na neki način sprečeno dalje vređanje najgore vrste danas smo mogli da vidimo kako on u stvari i dalje piskara okolo bez ikakve smetnje http://prntscr.com/2wm8a9 . Inače dole prikazani danas napisani komentar je pisan na zidu igrača mr_1950_ . Drago mi je da mogu još jednom da se uverim kako važe ista pravila za sve :)

Странице: [1]