Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - JustAnAussie

Странице: [1]
1
Питања / Одг: Pozdrav
« послато: април 28, 2014, 12:18:16 поподне »
ok hvala

2
Питања / Pozdrav
« послато: април 28, 2014, 12:09:47 поподне »
Imam pitanje a ni sam ne znam u kojoj temi bih pisao. Radi se o sledećem. Igram svet C/S4 nick JustAnAussie i pitanje je vezano za avatar na profilu igrača tutakamon666 iz saveza BORG koji je skinuo sa Facebook sliku malog deteta ćerke jednog od naših igrača i postavio kao avatar na svoj profil uz to uvredljive komentare. Da li postoji ikakva zaštita od takvih bolesnika i šta je potrebno da bi administratori odreagovali? Hvala unapred na odgovoru.

3
Питања / Одг: Zabrana ili ipak ne?
« послато: март 02, 2014, 13:34:38 поподне »
Super :)

4
Питања / Одг: Zabrana ili ipak ne?
« послато: март 02, 2014, 13:29:53 поподне »
Ja ništa ne aludiram jer ovo što se dešava je u toku druge kazne i lako se može proveriti jer on i dalje piše a pod zabranom je što se lako može videti i dokazati samo ako se hoće. Evo ovo je sa profila mr_1950_  http://prntscr.com/2x5dwz .Na to konkretno mislim kad kažem da pravila ne važe isto za sve. On je kažnjen zabranom pisanja do 18.4 tako bar piše kod znaka za zabranu pisanja koji stoji kod njega ali on i dalje uredno piše okolo po tuđim profilima bez ikakve smetnje i to spominje čoveku majku i oca. Koliko se sećam drugi kad imaju zabranu pisanja ne mogu da pišu ni poruke ni na profil od drugih igrača. Naravno da neću više nikad da se žalim niti prijavljujem bilo koga jer bih sam sebi bio smešan da uporno uvek iznova radim besmislene stvari samo sam hteo da prokomentarišem. Izvinjavam se što gnjavim sa glupostima.

5
Питања / Zabrana ili ipak ne?
« послато: фебруар 28, 2014, 18:49:34 поподне »
Nakon više poruka i komentara na profilu tipa http://prntscr.com/2wm6tz   skoro voma koji ga već nisu stavili na ignore konačno smo dočekali da neko odreaguje i stavi zabranu pisanja do 18.04. http://prntscr.com/2wm7dw . Taman kad smo naivno i glupavo pomislili da se neko konačno setio da odreaguje i da je bar na neki način sprečeno dalje vređanje najgore vrste danas smo mogli da vidimo kako on u stvari i dalje piskara okolo bez ikakve smetnje http://prntscr.com/2wm8a9 . Inače dole prikazani danas napisani komentar je pisan na zidu igrača mr_1950_ . Drago mi je da mogu još jednom da se uverim kako važe ista pravila za sve :)

6
Свет 23 / Одг: blokiranje igrača i nestanak zlata (mogući bug u igri)
« послато: фебруар 20, 2014, 00:20:26 пре подне »
Hvala na predlogu najverovatnije posle kraja ove ere više neću igrati uopšte delom i zbog razloga navedenih u komentaru a delom zbog privatnih razloga.

7
Свет 23 / Одг: blokiranje igrača i nestanak zlata (mogući bug u igri)
« послато: фебруар 19, 2014, 19:21:26 поподне »
Ima ko dobije nazad sve što poželi i pa i više. I izgubljenu vojsku i obustavu kredita i dijamante i još po koji ban za konkurenciju po narudžbini i još se javno na svojim nalozima u komentarima hvale kako i sa kojih su sve naloga sj**ali one koje oni smatraju neprijateljima (koliko se sećam zabranjeno je imati više od jednog naloga, doduše izgleda sam zaboravio da za određene ne važe pravila koja važe za većinu) i kako su sa ukradenim šiframa ulazili na tuđe naloge za vreme rata ali "samo da čitaju tribun i zaposle stanovništvo". Otvoreno i bez ikakvog straha se smeju celoj eri u lice, ima svašta ovde i kojekakve stvari se mogu očekivati, ništa ne treba da čudi. Samo treba biti u dobrom savezu nad kojim bdi "anđeo čuvar" i sve se može, čak ne moraš da znaš ni da igraš. I nemoj da mi neko kaže kako "treba sve prijaviti i rešiće se bla bla bla" jer je to bla bla bla i ismejavanje nas koji smo u običnim savezima nad kojima ne bdi "ruka sreće". U svakom slučaju ovo mi je treća era koju igram, u prvoj mi je najdalje napušteno bilo na preko 500 IM, u prošloj oko 300 IM a u ovoj je najdalje na ispod 200 IM. Pogodite zašto, slučajno ili kao posledica ovog o čemu pišem. Dobronamerni će reći slučajno a oni koji su dole "na terenu" znaju zašto. I ja znam zašto. Pošto će moj savez posle dve osvojene medalje i na putu da osvoji treću verovatno kolektivno napustiti i svet i Imperiju u sledećoj eri će se sve odvijati u krugu od 100 IM, e to će onda biti taman era po meri ovih o kojima sam gore pisao.

8
Питања / Одг: Ono čudo sa razlikom ekvivalenta
« послато: јануар 01, 2014, 00:09:35 пре подне »
Treba ti viša matematika da izračunaš obični napad u online igrici.

Странице: [1]