Ovako, u nasem savezu uhvacena je vojska igracu maximuzu i meni (s tim da meni nisu naneli neku preveliku stetu, da se podneti jer sam cak cast i medalju dobila
). Nas dvoje smo bili online svo vreme i odjednom ne moze se nista uraditi, niti otvoriti stranica imperije online. Mi smo bili budni do ne znam kog doba, slali smo poruke svima cije brojeve imamo da pokusaju da udju, niko nije mogao.
Da je bilo ko mogao, vojska ne bi bila ostavljena na izvolte jer mi vojsku u ratu ne ostavljamo u carstvu ni 5 minuta bez cuvanja.
Sada, vi kazete, mi nismo imali srece, odnosno, u ovom slucaju srecu nije imao igrac maximuszu.
Taj igrac ima dovoljno ratnog plena da se za dva dana povrati i pretekne sve u savezu, nije stvar u tome. Sta bi bilo da nema nikakav ratni plen, onda mora da ide ispocetka?
Prosta je stvar, nastao je problem, nanetaje steta, to treba da se ispravi. 300 dijamanata je cisto zamazivanje ociju, kase se samo podeliti dijamante nego vracati svima redom ono sto su izgubili.
Ako mi igraci kojima je naneta bilo kakva steta ili nepravda uvec cutimo, oporavljamo se, idemo dalje i ne bunimo se, ovakve stvari ce se desavati uvek. U ovom konkretnom primeru, svaki put kada nastane problem sa internet provajderom, svakome moze da bude spaljeno carstvo do temelja i vojska unistena, ali nema veze, oporavicemo se mi. Zar mi kao igraci nemamo pravo na adekvatnu odstetu, fer i postenu igru?
Pored svega ovoga, zelim da napomenem da ovo nije patetisanje i mogu me ucutkivati, izbaciti sa foruma ili sta god, istina ostaje a to je da je naneta steta mnogim igracima a da IO tim, osim smesne odluke o podeli 300 dijamanata, nije uradio nista drugo.