Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - Baltazzor

Странице: [1]
1
Питања / Pokloni
« послато: јануар 05, 2013, 11:24:34 пре подне »
Hoce li biti skoro poklona u svetu 80?

2
Свет 80 / Koriscenje hack programa
« послато: децембар 26, 2012, 11:09:14 пре подне »
Posto necete da mi odgovorite u privatnim programima,ovde ce te morati.  proscris,croacaru,raidenx iz saveza ArmataAlba  koriste hack program za ubrzavanje vremena i tako proizvode vecu kolicinu resursa. Program se zove Cheat Engine. Verovatno koriste i sifre jedan od drugog. Molim momentalnu proveru njihovih naloga i detaljnu naravno. Ocekujem odgovor u skorije vreme....Hvala najlepse...

3
Свет 80 / Prvaci sveta
« послато: децембар 14, 2012, 14:55:06 поподне »
Internacionalni savez Legion IX osvaja svet 80 za 3dana. U savezu su 40% Srbi. Ja sam Komandir Legion IX i predvodnik u svim ratovima. Pridruzite se svetu 80 i budite deo najace ekipe koja je sklonila Bugarski savez The_warlords_bg sa 1mesta. Postoje dosta Srpskih saveza tako da ce te se lako snaci i pronaci prijatelje i saveznike. Svi Srpski savezi su pod mojom licnom zastitom i zastitom mog saveza Legion IX, cak neki postanu i nasi clanovi ako se dobro pokazu. Pridruzite se i budite Prvaci Sveta. Nevolim Srpsko-Hrvatske svetove jer se svi samo svadjaju. Igrao sam pod drugim imenom i nesvidja mi se nikako,uglavnom se sve svodi na Osvetnici, AmonRaa,Tigrovi,The End i mnogim drugim savezima koji su medju najacima...Budite drugaciji i igrajte sa stranim IQ igracima koji su jako dobri,pa cak i bolji od nasih Saveza koje sam nabrojao. Ima dosta i predstavnika koji su se takmicili na svetskom prvenstvu,ali verovatno zbog vremena na turniru nisu uspeli da se dokazu i u Svetu 80...Sledeca Era ce biti mnogo bolja jer dolaze dosta novih igraca,pa cak i Administratora koji zele da nas sklone sa Trona...Hvala Sto ste procitali unapred i registrovali u nasem svetu :) ps. slobodno trazite pomoc ako vam je potrebna :)

Странице: [1]