Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - T-IMBE

Странице: 1 ... 4 5 [6] 7 8
76
Генерална дискусија / Одг: I tebe sam sit Imperio...
« послато: јул 15, 2015, 13:52:32 поподне »
Igrao sam nekoliko internacionalnih svetova i svuda se nametao jedan zaključak-Srbi,Hrvati i Bugari su najbolji ostali su za dve lige ispod...bar što se tiče ratovanja,opsada i nedijamantske igre,sa dijama su Brazilci (kabum) i Bugari(Keep Calm) su nepobedivi. Ostali-Italijani,Česi,Rumuni(oni nisu loši ali...) Turci,Francuzi.južnoamerikanci...-topovska hrana.

77
Препоруке / Одг: Zatvor
« послато: јул 15, 2015, 13:02:04 поподне »
Mogli bi da dodate zatvor u kojem bi se hvatali neprijateljski spijuni,a ne ubijali  :D ;D
Zatvori već postoje ali nisu javni jer špijuni ne podležu Ženevskoj konvenciji i nemaju tretman ratnog zarobljenika.

78
Предлози и идеје / Одг: Предлог тема за конкурс!
« послато: јул 07, 2015, 17:28:10 поподне »
tema "rat i ratni prihod" (sećaju se stariji igrači..)

79
Свет 177 Int x4 / Одг: Ризница савеза
« послато: јул 07, 2015, 00:01:36 пре подне »
Проблем је у томе што сам и ја математичар и успут машински инжењер (скоро). А та математика ми није јасна уопште (а положио сам их 3, и статистику али на другом факултету) једино како је могуће да ми нестане 40 милиона злата из ризнице и да одем 260 у минус за пар сати је да је неко направио црну рупу или неку другу врсту сингуларитета у трезору али то је већ астрофизика. И како то да од тад до сад останемо без само 6 милиона? Значи приход преко једне ноћи је био -300 милиона, а сад за 3 дана целих -6 милиона.
Možda si imao mnogo više vojske ali ih je neko pobio/raspustio.Ukoliko nije to u pitanju možeš da se žališ...ali ti neće pomoći.Mada,ako postoji u blizini neki igrač MASTERSA onda je sve jasno,oni su lopovi i garant ti oni ukrali,pogledaj oko tog mesta okupljanja ko je blizu..

80
Питања / Одг: V6
« послато: јул 06, 2015, 23:57:33 поподне »
Da li neko moze da mi predlozi dobar V6 ( solidno popunjen ) svet da otvorim nalog... da mogu da se igram dok mi ne pocne era u V5?? :)

Unapred hvala :D :D :D
Gde god da odeš nećeš pogrešiti-samo hrrs 8 ne igraj ako ne voliš da te varaju i vaćare

81
Питања / Одг: prijava citera
« послато: јул 06, 2015, 23:55:47 поподне »
pa npr sad imas lako rusenje tvrdjave nije ti potrebno puno opsade a ni  pesadije , posle toga su uveli da f7 moras da rusis sa min 500 ovna i koje kakvih drangulija a da ne pricam o full 8 ci  i 9 ci morao si da imas vojske i vojske, ali sad su vratili na to staro da f8 ti rusi kao od sale osecaj kao da napadas f5 ... eto , isto tako i banku su sjebali sad mozes da vidis kad neko ima zlato, cemu sluzi ta banka uopste ako neko moze da ti vidi zlato koje drzis u njemu .. totalno glupo...

Te promene traju skoro 6 meseci (vidljivost banke)a 500 ovna nikada nisu bili minimum za opsadu-verovatno misliš na mogućnost dejstvovanja dalekometnih opsadnih mašina po odredjenom nivou tvrdjave

82
Свет 177 Int x4 / Одг: Ризница савеза
« послато: јул 04, 2015, 06:37:01 пре подне »
ne igram tu mapu inače bi rešili taj problem(koji je inače posledica deficita u budžetu a koji je nastao jer poseduješ glomazniju armiju nego što ti veličina kazana dozvoljava)

83
Генерална дискусија / Одг: Cenzura 2
« послато: јул 03, 2015, 06:29:31 пре подне »
Bez svadje! Ajde sad svi na kaladont da se igramo i družimo  :o

84
Питања / Одг: Prevare
« послато: јун 30, 2015, 06:17:14 пре подне »
Dajte,okanite se jalovih radnji. Dokazali smo da savez koji nam je bio direktan rival imao 12 (dvanaest) mesta okupljanja,javili smo da drugi savez tuče polje od nezavisnog dvorca uz pomoć skripte a da se vojska u tvrdjavi ne smanjuje,poslati su linkovi gde se vide "neki" dodati elementi u linku nekih igrača(a koji mogu samo od skripte da potiču),poslali smo i link gde se vide 6 istovremena napada sa različitom vojskom i sa generalima od jednog igrača a koji su krenuli u istoj sekundi-i šta se desilo-NIŠTA. Tako da ne smarajte ni vas ni administraciju ni nas-igraćemo koliko možemo,kad ne budemo više mogli da se borimo sa "robot" igračima,ili ćemo otići ili iskeširati i mi za te programe pa da budemo ravnopravni. I to im je malo pa su krenuli da nas olajavaju od vrata do vrata,par igrača idu od saveza do saveza i pričaju da imaju dogovor sa nama i da su tu(kod njih u savezu) ionako bili samo privremeno. Otvorimo im banku a oni idu naokolo i pričaju kako smo to odradili ja i Martina -ja poslao napad a ona ušla i blokirala mu nalog i on nije stigao da se postavi-iako se jasno vidi da bih ga prosvirao i da se postavio....ali to je tako valjda normalno kada nekog nadigraš i uzmeš zlato-uvek neke "babe" plaču naokolo a neki lopovi kukaju i vrište ukazujući na nepravdu. Pozdrav od saveza Sindjelić hr-rs 8

85
Питања / Одг: Kontra spijunaza
« послато: јун 25, 2015, 19:46:13 поподне »
http://prntscr.com/7l88p0
upravo tako 8) treba samo pročitati šta piše

86
Питања / Одг: Kontra spijunaza
« послато: јун 25, 2015, 11:41:27 пре подне »
Sad prvi put čujem da teren ima bonus na kontru.  :o koliko sam ja video to nema veze sa terenom, jednostavno poslao je manje spy u provu gde ima on svoje spy i ona razlika kontra-broj spy i verovatnoća prolaska se desila. samo sa +5 većom kontrom od napadača oni ne prolaze kao i obrnuto. Ne znam, nek admin kaže da li ima bonus na teren što se tiče kontrašpijunaže.

...ili prošaraj po mapi i pogledaj terene i možda naletiš na isti. retki jesu ali ih ima. a ti da više igraš a manje crtaš i režiraš klipove možda bi ih i primetio :D (sad si me iznervirao,sad ti puštam pljačku 3:) )

bez zezanja,nailazio sam na terene ali je valjda guvernerski bonus u pitanju,nisam siguran....kontru ne koristim-to luksuz :)

87
Питања / Одг: Koji svet ja najbolji ?
« послато: јун 25, 2015, 02:03:15 пре подне »
Šejn jede samo pasulj i pije tekilu iz lončeta za kafu(ulubljenog lončeta za kafu koje mu je jednom spasilo život -naime pogodila ga je strela od meskalerosa dok je logorovao pored rio grande del norte na putu za pekos-baš u trenutku kada je krenuo da otpije poveći gutljaj kafe i da zalije  komad sušene govedine i tako ga spalo od sigurne smrti i pogodka u glavu. isuviše je bio rasejan jer je ranije tog dana dobio telegram od majora smita,komandanta 7 brigade čiji je sadržaj uneo uznemirenost u šejnov inače čelični karakter i na trenutak mu zamaglio um i učinio da čelični pogled njegovih ledenoplavih očiju kao glečeri jezera mičigen postane još čeličniji a da i sam pogled na njega u tom trenutku je izazvao drhtavicu kod ejzakila tomsona,lokalnog kovača koji je tuda slučajno prošao....sto mu mamuza,pomislio je,šejn je besan,biće nevolje odavde do ljana estakada...) sem ukoliko nije u nekom baru gde se može dobiti dobro hladno pivo i krvavo krvav biftek,uz puno prženog krompira-naravno

88
Питања / Одг: Kontra spijunaza
« послато: јун 25, 2015, 01:48:20 пре подне »
postoje tereni sa bonusom 50% na kontrašpijunažu-pogledaj da taj nema..

89
Питања / Одг: Мрачна тврђава!
« послато: јун 23, 2015, 20:07:56 поподне »
Ово је нека нова вештина. ;)

joj,pa udariš nekog a on ti odgovori sa -"brate,imaš sreće jer sam zaspao i nisam postavio svu vojsku..." ako me razumete :D

90
Питања / Одг: vestine
« послато: јун 23, 2015, 20:05:44 поподне »
Ubica ne radi. Bar ne kao što je objašnjeno. Imao sam cara sa 50% urođeno i poslao ga u oko 100 bitaka i nije ubio nikog nijednom. Prilično retko se i dešava da neki general pogine u poslednje vreme...ranije je to bila češća pojava(sem što je jednom mom saigraču varvar ubio generala naslednika u opsadi periferne provincije :D )Samim tim je i begunac suvišan. A upravnik vojne stanice radi samo ako nije kod cara kao što rade i kolonija osobine-ali ne kod cara.

Странице: 1 ... 4 5 [6] 7 8