Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - _Warlord-

Странице: [1]
1
R[220] FB 5 x4 / prevara
« послато: мај 26, 2015, 01:13:50 пре подне »
nalog Zeka73 napao je carlosa0035 spijunirao je NEOAIRES, pritom napad se nije video i igrica je izbacila aigraca s naloga i kad se ukljucio trazila je da dokaze da je covek pisuci tekst neki, 100* sam siguran da su nesto smuvalista tacno neznamali sramota je da neki tamo hakeri koji igraju necasno mogu da prodju s raznoraznim prevarama, izuzetno sam ljut i razocaran ako se nesto ne preduzme u vezi ove prevare najverovatnije cu da prestanem da igram i nikad pozitivno o vama necete da cujete iz mojih usta...
ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredio , nisam namerno

2
R[220] FB 5 x4 / prevara
« послато: мај 26, 2015, 00:55:03 пре подне »
mislim da su me igraci u mom svetu klasicno prevarili nalog Zeka73 su spijunirali i napali , neznam kako me je bas u tom trenutku igrica izbacila i i trazila mi proveru neku dali sam ljudsko bice , sta vec, klasicna taktika obmane da bi sad bio toliko ostecen da cu mozda i izgubiti medalju u eri jer dozvoljavate da neki tamo igraci koji verovatno igraju s nekim krekovanim nalozima ili nekim generatorom za dijamante i zlato dolaze do pobede na nesportski i necastan nacin, imena igraca su carlosa0035 i NEOAIRES. glup nisam da neprimetim prevaru, mnogo sam iznerviran i razocaran da ako nesto ne preduzmete stvarno cu da prestanem s igrom i vodicu kontra propagandu jer dozvoljavate da casni i posteni igraci budu osteceni!
 hvala na razumevanju i nebih nikog da uvredim

3
Питања / razdvajanje naloga od facebook-a
« послато: децембар 03, 2014, 23:11:46 поподне »
Molim da mi razdvojite nalog od fb ili mi objasnite kako da to uradim sam a da ostanem u istom svetu da igram.
hvala

Странице: [1]