Jadno je to što se dešava.
Gade mi se igrači kojima je najveći uspeh kada se neko blokira na njihovu prijavu.
Trikova i varanja u igrama je uvek bilo od kada postoje igre,bilo da su klikeri,karte ili fudbal.
Neka oni koji tvrde da su dobri igrači pokažu svoju veličinu time što će nadjačati igrače koji svoj nedostatak znanja ili dijamanata nadoknađuju sitnim prvarama i korišćenjem softwerskih propusta u igri kojih će uvek biti
Prijavljujete se za neke alarme???
Recite i onda razliku između igrača koji koristi taj alarm i nekog bogataša koji može da zaposli 3 crnca da klikću na refreš i kada vide napad da zaurlaju!
Od kada igram ovu igru često sam se sretao sa likovima koji se sami ponude da na smenu čuvaju nečiji nalog i tako ga poкriju na 24h a zauzvrat taj ih počasti dijamantima... ali nema veze... ajmo sada svi vikati na one koji nemaju para za tri crnca ili dijamanata za neke tamo lizoguze koji bi pokrili non stop taj nalog.
Patetično je u celoj priči da mnogi koji su koristili do juče taj alarm,kao i oni koji ga i dalje koriste najviše laju i prijavljuju druge.
Ja imperije nisam sit.
Ovde uvek nađem dobru zabavu i druženje.
Upravo sada, u svetu kome igram, moj prvi "komšija" koristi alarm. Ja znam da je tako ali mi ne pada na pamet da ga prijavim. To vidim kao izazov da taktički nateram njega na grešku. Ako za to nisam sposoban onda ću se boriti protiv 90% drugih igrača koji ne koriste alarm. I zabaviću se u tome jer sam ovde došao da bih se zabavio. Нaći ću način da postignem uspeh. Razviću ekonomiju tako da i ako me svake noći unište ja ću se sutra podići iz pepela. A neću dozvoliti da u ovim poznim godinama na čelu zalepim natpis DRUKARA.
Drukare su oni koji su od osnovne škole vukli učitelja za rukav i vikali. "taj je to uradio". Ne kažem da podržavam to što je taj neko uradio - naprotiv, međutim šta god da je taj uradio nije moglo biti ljigavo i gadno popud tog tužakanja.