laki mogu da shvatim da vam nije svejedno,jer se rade neke stvari koje nisu u skladu sa pravilima ali opet nemoze napadati nekog levog coveka,ipak ni ovaj zvezda nema tu moc sto imaju tiger i martina,krum ko vec neznam ni sam kako idu funkcije...malo je pretero u nekim kritikama na racun pogresnog coveka 
Vidi druže... Ja nisam za blaćenje bil koga... Ali, ako neko nemože da pomogne jer nema ovlašćenja da proveri ili da utiče na neke stvari a da pri tom nije ni upoznat detaljno sa pričom, ne bi trebalo da iznosi svoje zaključke....
Kao što reče Leša, Killerubica jeste jedan od najboljih srpskih igrača na IO... Ja ga znam lično, redovno smo u kontaktu i on se oseća kao i ja, i na žalost, iz istih razloga prekidamo da igramo i on i ja i još destak mnogo dobrih igrača iz srbije...
To je šteta, jer smo se svi spremali za tu novu, V6 verziju u kojoj smo hteli da pokažemo svima kako igraju srbi....
Ali, ako Krum kaže da NAMEŠTENI RATOVI NISU PREDMET ISTRAGE.... I ako je za KRUMA tvrdnja Tigera i Mikca da je neki nalog hakovan ( ne znam ništa o tome više od vas a ono što znam znam odavde sa Foruma ) a da izgleda da je neko zaista bio na tom nalogu ali je na nalog ušao pomoću šifre, onda zaista sve nema smisla...
Meni ne ide u glavu sta traze Hrvati na ovom forumu ? ovo je srpski spam neka idu na njihov ako ga imaju ...
Ašto se tiče ovoga, to je samo dokaz da Mikac i njegov admin mogu da rade šta hoće.... U pravu si, šta će hrvat na srpskom forumu?
Ali može mu se... Martina nije tu.... Tiger jeste.... A dok mačka nije kući, miševi kolo vode...