Jowke Репортер: Добар дан драги читаоци са нама је данас Српски CM Мартина, Мартина какви су утисци са овог светског првенства?.
Martina Добар дан, морам рећи да сам поносна на игру наших репрезентативаца. Показали су још једном своје вештине у овој игри. Захваљујући њима имали смо част да видимо изузетне битке и доказали су нам да се ипак све не своди на дијаманте већ на знање које наши представници поседују.
Jowke Репортер: Шта мислите о упсеху наших репрезентативаца који су сјајно представили своју земљу на овом Светском првенству.
Martina Да, Србија није изгубила ни један рат на овом Светском првенству. Многи се диве нашим земљацима на неоспориво огромном успеху. Шта рећи осим да су наши момци неприкосновени у овој војно-стратешкој игри.Знам да су многи играчи који су покушали да уђу у наш тим на овом Светском првенству револтирани због тога што нису добили шансу да заштите боје своје заставе али уверавам све њих да смо ове године имали изузетан тим који је упркост свим потешкоћама игре устрајао до краја и представио нашу земљу како доликује.
Jowke Репортер: Наши момци су се јако жртвовали за ово Светсоког првенства шта мислите о томе.
Martina Наши момци су провели многе непроспаване ноћи уз Империју Онлајн, више пута су се питали да ли је ово било вредно свог уложеног труда... Морам рећи да јесте а што се тиче спавања предлажем им да попију гуарану.
Шалу на страну, мислим да ће овогодишњи турнир остати упамћен по епским биткама наших јунака.
Jowke Репортер: Србија има доста репортера и они су показали да су јако инспирисани овим такмичењем то говори и квалитет њихових текстова., да ли мислите да су оправдали ваша очекивања?.
Martina Да, Браво момци! Морам да похвалим и наш изузетан тим репортера који је ове као и прошле године показао своју стручност у извештавању и пропратио све догађаје са бојног поља.
Поносна сам на све њих и овом приликом их поздрављам.
Ипак су за разлику од неких схватили да је ово само игра у којој се треба дружити и уживати.
Jowke Репортер: Шта нам можете рећи о дворцима који су буквално забарикадирани тако да кажем.
Martina Многи су погрешно протумачили опис балиста као војних јединица. Дакле ''Обавезна војска за праћење - 5 војника по балисти.'' што важи искључиво за мисију Напад. Репрезентације које су схватиле да се то односи само за напад су добро искористиле могућност и напуниле своје дворце балистама што их практично чини неосвојивим. Тренутно су све репрезентације у пат позицији на турниру. Губе пуно злата на одржавање војске у дворцима што их чини непокретним а преузимање истих и борба за утицај је немогућа мисија. Победника овогодишњег такмичења ће издвојити нето економски бодови и то ће бити прва нето победа у историји Империје Онлајн.
Jowke Репортер: И за крај имате ли још нешто да додате?.
Martina Мислим да је Светско првенство 2013 најинтересантнији турнир до сада. Многи су на почетку имали дојам да постоји нека врста балканске коалиције о чему је можда и било речи прве недеље турнира, касније је као и сваке године свако играо за себе. Наша репрезентација је била приземна и знали су да без улога не могу очекивати неку од медаља. Због тога су наши момци решили да се прославе ратовима и да играју из личног задовољства на чему им честитам. Непобитна чињеница је да смо их сви гледали са задовољством и да ћемо бити поносни на њихове војне вештине. Снага и Част храбри српски витезови!