Оно мало пре је било за 14-и дан, зезнуо сам се. Тек сада сам приметио. Извините. А 15-и дан је нешто друго. Пуно тога се издешавало и треба све то попамтити и пренети верним читаоцима. Нећу преносити вести из наше репрезентације, него ћу овај пут пажњу посветити осталим земљама.
Почећу од Бугара. Они имају проблема са нелегалном градњом у околини двораца. Наиме, свако ко је био у Софији приметио је да пре уласка у град морате да прођете кроз, па рецимо, ромско картонско насеље. Неки би то назвали Циган Мала. Нисам политички коректан? Ма,
http://prntscr.com/1ge3j7 Елем, ситуација на овом СП је иста таква. Каравани са дијамантима не могу да се пробију кроз уске улице да би на време стигли до трезора. Нехигијенски услови остављају трага на војсци која муку мучи са слинавком и црвеним ветром. Због ових проблема Бугарска није прва, као што су сви очекивали.
Пољаци су по утицају избили на друго место. Како? Родило је поврће, а познато је да су Пољаци добри пољопривредници. Да не кажем Пољаци су добри сељаци. Уосталом зато се и зову Пољаци, да су добри сточари свали би се Стољаци. Човек мора да једе, тако да продаја поврћа на пољским кванташким пијацама иде више него одлично и тако Пољаци избише на друго место. А и инсталирали су кап по кап систем и имају најмодерније противградне сиситеме, тако да су обезбеђени са свих страна. И после кажу не исплати се бавити ратарсвом. Да смо ми посадили црни лук (кило 80 дин) где би нам крај био.
Код Хрвата нема проблема. Они су подигли највеће кредите да би напредовали. Изградили аутобан до мора и направили 100 тунела и 50 мостова. Сада швабо иде на море лагано, али ту има јадац. Швабо носи свој парадајз од куће. Зашто би он куповао парадајз на мору када може да га понесе из Минхена или Дизелдорфа. И сада кредит нема ко да врати јер је сав парадајз на хрватским пијацама пропао. А камата се множи, као таблица множења.
Ето то је кроки дешавања по комшијским двориштима.
Док сам ово куцао слушао сам
http://www.youtube.com/watch?v=CcONV42eaY0 опушта пробајте и ви