Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - SerbiaMaster

Странице: 1 ... 45 46 [47]
691
Стихови 2013 / Одг: Шести круг конкурса!
« послато: мај 13, 2013, 22:24:55 поподне »
Једног дана бориле се војске
Борили се ратници,храбри у паници.
Два краља у завади су била
Око већег царства борба се водила.

Водила се дуго, око деценију и више,
Та битка ће историју да пише.
Када је битка била у пуноме јеку
Једна храбра страна наишла на препреку.

Било их је мало, али душа више,
Много их је крваво, још по који дише.
Чврсти су са одлуком иза свога мача
Јачи су од јецаја и од силног плача.

Скорела крв под оклопом несвесно их сврби
До краја остају верни, чак и кад нападну их други.
Док чекају друге са оштрицом према њима
Из камена избија несносна врућина.

692
Приче 2013 / Одг: Пети круг конкурса!
« послато: мај 06, 2013, 02:12:35 пре подне »
Sve je počelo jednog običnog zimskog dana pre dve godine. Pošto je toga dana bilo jako hladno,  čak -20, odlučio sam umesto da izađem napolje ostanem unutra i da malo surfujem na internetu. Rešio sam da odgledam film ali mi je ubrzo iskočila reklama za Imperiju onlajn. Rekao sam sebi "što da ne", pošto sam često igrao ikariam ili travijan kada me uhvati dosada ili nemam šta da igram. Uskoro sam namestio profil i počeo da igram. Na prvi pogled igrica mi je izgledala potpuno isto kao travijan ili ikariam. Ali sam ubrzo shvatio da sam se grdno prevario... Igrica je bila daleko bolja od ostalih koje sam ikada igrao. Jednom rečju, najbolja. Ubrzo sam primetio da jedva čekam da dođem iz škole da vidim šta se desilo, da li me je neko napao, da li sam prestigao nekog. Prvo sam išao po svim savezima kao muva bez glave. Uskoro sam osnovao svoj. Uskoro su se neki igrači raspitivali za ulazak u moj savez. U tom trenutku mi je srce bilo puno. Za tren oka savez mi je imao preko 30 članova i bili smo u prvih pet na serveru. Posle cele ere provedene u ovom savezu shvatio sam da sam pogrešio. Odlučio sam se za manji savez, koji će imati malo članova ali aktivnih i željnih ratova. Ubrzo sam pronašao njih. KingSiez. U početku nisam bio siguran da li sam izabrao pravi savez, ali sam ubrzo shvatio da sam doneo pravu odluku. Ljudi u tom savezu su me veoma brzo prihvatili i ubrzo sam postao odabran član jedne male zajednice koja uživa igrajući igricu, ne opterećujući se oko medalja ili mesta na tabeli. Ovo je moja životna priča otkako sam počeo da igram imperiju. Sada mi je ovo već treća era i nadam se da će ih biti još 10 put toliko.
Vaš SerbiaMaster sa Hr/Srb 2
Posebni pozdrav za Daceeta, Wolfa, Redrock-a, Haccerru, acu i sve koje znam na tom svetu   :)

693
Свет HR/RS 2(R107) [x2] / Molim za pomoc :)
« послато: април 03, 2013, 10:51:12 пре подне »
Igrac nikolina2005 u emrak ima vise podprofila. Ja znam za 2 ( mirkomirkom i smatokov) , a ima ih jos 4 za cija imena nisam siguran. To su sve profili jedne osobe i u skoro svakom savezu ima neki profil(Npr. ja sam bio u njenom savezu _Rakuni_ i izasao sam , i sad kome god  da moj savez objavi rat, ona se javlja i preti da ima spijune u svakom savezu i da ce nas napasti...)
Zanima me sta mozete da uradite povodom toga?

Странице: 1 ... 45 46 [47]