Imperia Online Serbia

Империја Онлајн - Великани => Генерална дискусија => Тему започео: Niko Neko фебруар 10, 2015, 15:50:49 поподне

Наслов: Stari grad
Порука од: Niko Neko фебруар 10, 2015, 15:50:49 поподне
Postovana ekipo. Imao sam ranije neki grad pod drugim emailom, zavrsio sam sa njim ne zelim da ga imam vise , i prijavljujem da ga obrisete igrac maslarevic1 se zove . jer ne igram na njemu , a ne zelim da dodje do sumnje neke da koristim 2 naloga i td.... slodobno obrisite , ja igram pod imenom TalicniDzoni. i to mi je jedini pravi nalog. Pozdrav i Hvala :) i bilo bi najpostenije da se svi igraci provere jer je najpravednije da svi po jedan nalog imaju sa istim ip adresom...jer je tako najbolje :)
Наслов: Одг: Stari grad
Порука од: Martina фебруар 10, 2015, 15:55:20 поподне
Ваш налог на Империји Онлајн не може бити обрисан по Вашем захтеву. Биће обрисан аутоматски на почетку нове ере света у случају да није био активан више од две недеље. Ако привремено желите да напустите свој налог и напустите игру, постоји могућност активације Одмор модула из Премијум менија.
Наслов: Одг: Stari grad
Порука од: Niko Neko фебруар 10, 2015, 15:59:01 поподне
da to jeste moj nalog , samo sam zaboravio da sam zaboravio fisru od emaila, pa nisam imao sav pristup igri, pa sm prestao da igram napravio sam novu email adresu i krenuo sa Talicnidzoni da igram u onaj sam ulazio da pokusam da obrsiem ali ne znam jer nemam email, pusticu onda da prodje 2 nedelje kako kazete i sve ok hvala puno pozdrav. Inace sve pohvale za igru, samo lagano do pobede xaxaxaxaxa :) Pozdrav <3