ИО II: Доба Освајања > Свет 20

izbacivanje iz igre

(1/1)

Patriots:
Danas se dva puta desio problem da sam ja ili igrac koji mi je pazio nalog, izbaceni sa naloga kao da se neko ulogovao !!! To se dogodilo prilikom napada igraca iz saveza Vampiri_BG... Ujutru kada sam ja bio na nalogu milsio sam da sam pogresio i da sam se izlogovao, pa mi je odneo samo zlato... Danas kada su mi pazili na nalog isto se to ponovilo samo dok je moj cuvar meni poslao sms poruku da pita da se nisam ja slucajno ulogovao i ja mu odgovorio, moja vojska je stradala... Zelim da znam sta se desilo ? Da li su mi hakovali nalog, i ako nisu oni zbog cega se javio taj problem..

Normal:
Обрати се Мартини приватном поруком или на имејл адресу support_rs@imperialsupport.org

Наведи своје корисничко име налога, свет у којем играш и што је могуће детаљније опиши када и шта се догодило, па ће бити проверено.  ;)

Patriots:
Da se zahvalim i ovde na divnom odgovoru, koji mi nece mnogo pomoci u igrici ali mi je svakako savet da posetim doktora, jer ja u stvari ne znam sta sam radio juce... I to sto sam pomerio vojsku u prvom napadu na minut-minut ipo pre udara ne znaci da nisam bio duze vreme inaktivan pa me je igrica zbog toga sama izlogovala... Ili to ili internet od 50mb/s nije dovoljno dobar za konekciju, posto druga opcija otpada, ostaje mi samo prva... Zato hvala na velikoj pomoci, a ako me i doktor izleci od snova koje mesam sa javom ( ko sisa izvestaj gde se jasno vidi da sam sve odradio pomerio vojsku, sklonio rese, ugasio rudnik, samo zlato ostalo da se potrosi ) bicu vam vecno zahvalan...

Hvala !  ;)

Martina:
Обављена је провера и одговорила сам Вам да нико није неовлашћено улазио на Ваш налог у току јучерашњег дана. Навела сам Вам могуће опције. Ви не можете да докажете своју тврдњу а ја не бих знала због чега Вам се десио наводни случај ако се неради о илегалном пријављивању на Ваш налог.

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију