Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - VilaMegi

Странице: [1]
1
Пријава проблема / Одг: Nepravda u Ligi Šampiona
« послато: јануар 30, 2013, 18:17:09 поподне »
Jeste, TUTUBAN, aposlutno se slažem s tobom, ali bih ja ovde stavila tačku na ovu temu. Martina, hvala na odgovoru, ali mi smo kolektivno napustili Ligu, a bc2010 i svenkran i IO, uopšte. Ostali čekamo da završi cs3. Nema potrebe za nekim daljim polemisanjima, iskreno svim učesnicima u Ligi želim što bolji plasman uz nadu da neće doživeti ovo što smo mi. Pozdrav svima.

2
Пријава проблема / Одг: Nepravda u Ligi Šampiona
« послато: јануар 29, 2013, 12:29:30 поподне »
Zahvaljujem se Crvenoj Zvezdi na odgovoru, ali  za nas je ova Liga završena. Ostalim učesnicima želim sve najbolje.

3
Пријава проблема / Одг: Nepravda u Ligi Šampiona
« послато: јануар 28, 2013, 23:14:19 поподне »
sa protivnicima uopšte nemam nameru da bilo šta polemišem, obratila sam se odgovornima...

4
Пријава проблема / Nepravda u Ligi Šampiona
« послато: јануар 28, 2013, 17:41:35 поподне »
Ovim putem moram da izrazim veliko razočarenje, kako svoje ekipe, koja je učesnik Lige šampiona, tako i svoje malenkosti. Naime, juče smo imali situaciju da se saveznikova vojska vraćala u provinciju nakon napadačeve i ispalo je da mu je pobio vojsku, što dokazuje sledeća slika: http://prntscr.com/qmr17
Kako je moguće da napadač dolazi pre vas i pobije vojsku?!!! Zaista bih volela da dobijem adekvatan odgovor na to pitanje.
Vođa je odmah uputio mejl, vezan za ovu situaciju, odgovornima, međutim njihov odgovor je bio sledeći:
http://prntscr.com/qpuv0
Kriv je server? To je odgovor za malu decu, presmešno. I šta sada? Nikome ništa....danas treba da igramo dalje, saveznik koji je oštećen tom prilikom treba se nastaviti boriti, čime?
Volela bih da se odreaguje na ovu nepravdu koja je učinjena, jer ovo nema smisla. Dugo igramo IO, ali nas se ovakvim reakcijama dovodi u situaciju da kolektivno napustimo igru, jer ne želimo da učestvujemo u prevarama. Želimo fer i poštenu borbu i da ispitate ovu situaciju.
Savez The_Avengers, Liga šampiona
Vila Megi (MegiSimpson)

Странице: [1]