Добар дан,
овом приликом желела бих да се обратим свим играчима као српски администратор Империје Онлајн поводом новонастале ванредне ситуације у неким областима Републике Србије и Босне и Херцеговине.
Као што знате администрација не ради викендом. Јуче сам објаснила тренутну ситуацију надлежнима и изложила ваш захтев за обуставу напада или могућност за активацију заштите. Моја молба није одобрена. Не постоје правила и прописи Империје Онлајн који у оваквим ситуацијама предвиђају и гарантују обуставу напада. Знам да није могуће поредити али и сами знате у каквој је ситуацији Украјина па играчи из те земље немају могућност заштите. Понављам, Империја Онлајн не предвиђа обуставу напада у оваквим случајевима. Једина могућност заштите ваших налога је активација одмор модула, опције која је доступна на свим налозима. Ово је ипак само игра која људима представља неку врсту забаве или хобија а не обавезу. Захваљујем свим играчима који ми верују и знају да сам обавила своју дужност и пренела молбу играча надлежнима.
Напомена! Молила бих поједине играче да не злоупотребљавају тренутну ситуацију!
- Као грађанин Р. Србије желим да напоменем да сам информисана и свесна катаклизме која је погодила нашу земљу. Саосећам се са свим жртвама ове катастрофе и изузетно ми је жао због несреће која је задесила наш народ.