Mikac mislis da si neko i nesto samo zato sto dajes hiljade eura na igru, uzdizes se do nebesa kao da si neki bog ? matori imam novost za tebe, to te cini samo bodovno jacim na imperiji..ali te ne cini ni bogom niti boljim covekom od nas ostalih.. mislis da se plasimo tvojih pretnji ? e pa zivi u zabludi, a sto se tice tvog "frenda" montane, decko ume lepo da izvrce i preprljava tudje reci, izbacen je iz nekoliko razloga i neka se pomiri sa tim..a sad gas odavde ili se premestite na Srpski spam

i jos nesto da ti kazem, mi imamo ovde nesto sto vi necete nikad imati, a to je sloznost, ne moramo kupovati dijamante jedni drugima da bi ostali prijatelji, niti nam trebaju dije da bi nam povecalo zelju za ono po sta smo dosli a to je da igramo za svoju reprezentaciju, a ne za sebe i da bi se pokazivali drugima i kurcili kako uplacujemo tonu dija i mos misliti mi imamo para, isto tako dolaziti na tudji forum i pricati kako vam je mikac uplatio dovoljno dija za celu svetsko, da li bi ga tako hvalili da vam nije uplatio ? i prosipati pretnje ja ovo ja ono, cuti i igraj, znas kako kod nas kazu, pas koji laje ne ujeda

znaci prosto..postavljeno pitanje saradnje prvo od strane vas, prvo je bio dogovor posle promenjeno, kraj price, udrimo se i koljimo se kao sto se godinama radi i u real zivotu, cudno zasto bi to menjali i ovde

to nam je izgleda u krvi i prenosi se iz generacije u generaciju.. pravi dokaz real zivota je upravo ovde i ovo sto se sad desava, prosipa se prica i lazni razlozi , a ustvari se jedva cekalo da se pokacimo i da krene. Neka me neko ispravi ako gresim