dalje necu o tebi komentarisati
mandjosrbija...ti znash igramo li ili ne

i je li ono prowokacija ili ne

ali ewo da ti objasnim...niti prowokacija nit nishta samo surowa istina

koja ewo widim mnogo mnogo boli

owaj slawenko ili kako li wec nemam pojma ...eto imam ti reci samo BRAWO legendo !!! widi se kako ti je bogat rechnik

stidi se i nauchi da se ponashash

ewo i tebi bambi

a sada fenomenu da napishem neshto

jedan esej,sad ne znam koliko si sposoban da li cesh da razumijesh poshto si mnogo pametan...ali ajde to cemo da pridodamo twojim godinama

jer na mladima swijet ostaje

(blago nama)

jowke chitaj pazljiwo

slowo po slowo,pa nekako onda rijech po rijech

mozda swatish

ali sumnjam

znachi falish se sa medaljom koju si oswojio zaxwaljujuci bugarima (o kojima imash sada bash lijepo mishljenje) i odredjenom broju igracha medju kojima ti ne spadash (da ix ne imenujem sada ) prwo srebro...kada ste bili u makedonski sawez...pa onda sa istim tim bugarima sledecu eru zlato...nebitno..toliko o twojim medaljama

sa kojima se ti dichish

ewo bambi za to

dalje...momaka ste zwali da igra r53 rekli ste da dodje tamo...doshao je,sad nebitno koliko ima bodowa...ali doshao je

opet narawno na wama je ocete li primiti nekog ili ne

ali poshto ste wi ubistwo od saweza i za was je omalowozawanje da imate nekog kog ima toliko bodowa u sawez...i narawno ne primite ga...tu nije rijech o nepowjerenju i strahu da nije on neki shpijun....to njemu prichaj

meni ne morash

ali jowke imaj tog obraza i chasti (o kojoj toliko prichash) pa napishi momku to na pp..ne jawno da swi wide...shto je mene ubilo u pojam jer daje sliku kakwa si osoba (ali nebitno to te ne zanima i ne treba).....eto toliko o tebi chak i prewishe

za ostale chlanowe jowketowog saweza...ne znam dje ste to widjeli da ja pljujem was a pogotowo wash sawez

ali dijaleja....swijet je pun nerazumnix ljudi i paljewina

a i owo

widjet cemo se na 53 (najboljem realmu od realmowa,najratoborniji,sastawljen od najnajigracha)

nadam se