Другу недељу овог јединственог догађаја ћу започети репортажом упућеној свим играчима из Србије који не учествују на Светском првенству Империје Онлајн које је у току...
Наиме о чему се ради... Ко није толико пратио, наша екипа игра одлично, за сваку похвалу( да не чује зло).
По свим победама до сада у ратовима, по свим биткама дана у којима се појављују може се са сигурношћу закључити да знају да играју, да су организовани и што је најбитније ратнички настројени... Свако ко је и мало искусан у империји зна шта им још само недостаје - ДИЈАМАНТИ, знам да су скупи, знам да свакоме требају, али опет апелујем на оне који могу, којима није толико скупо...сигурно је да ће екипи пуно значити и ваших 60 комада које ћете платити путем СМС... Ја први, а сигуран сам и доста вас који повремено уђете на форум и баците око на ове репортаже и све што се пише у вези светског, доста пута умете да критикујете, судите, или говорите "ја бих овако или онако " ....али опет ја нисам тамо, ја не играм,,ја не проводим ноћи поред компа , ја у 23 сата идем у кревет и поздрав до сутра... За шта се они боре? Не боре се за новац, не боре се за себе....боре се за све нас на неки начин. Можда ће ово некоме звучати смешно и превише патетично са моје стране,,,али ја мислим да је ипак битно који ће резултат постићи Србија на овом такмичењу...мени као и свима вама на профилу где играм пише "Земља Republic of Serbia ".....
Ја сам донирао 60 ком. није много али сигуран сам да ће добро доћи